Deze drie Stylisten gaan aan de slag voor MONDiART

Vorige maand werd er in de sfeervolle showroom van MONDiART gestreden voor een plaats in het nieuwe stylisten team dat voor het Eindhovense bedrijf een exclusieve collectie mag ontwerpen. In samenwerking met BNS Crisp konden stylisten zich aanmelden om deel te nemen aan een pitchronde. Hierin presenteerden alle deelnemers hun visie over het bedrijf en merk MONDiART in een Moderne en/of Scandinavische stijl.

Een gouden kans

Na een warm ontvangst en rondleiding door de showroom en werkplaats van MONDiART, was het voor de deelnemers tijd, om voor de speciale gelegenheidsjury bestaande uit: Maya Kol, organisator van showUP, Designer Thomas Eurlings en Mascha de Bruin, head cluster retail & interior van Easyfairs te pitchen. Alle deelnemers kregen 10 minuten presentatietijd, waarna de jury 5 minuten lang vragen konden stellen. Helaas gooide corona roet in het eten voor Stylist Maaike Welle, haar pitch werd professioneel overgenomen door Cole Brekoo. Ook BNS Crisp voorzitter, Carin Frijters pitchte er enthousiast op los. Wie wil nou niet zo’n gouden kans pakken!           

Unaniem jury-oordeel

Na een ontspannen lunch kwam het hoge woord van de jury eruit. Unaniem kozen zij: Inge Schuller, Karen Verhoeven en Sharon Roest (v.l.n.r.) als het nieuwe MONDiART stylisten team. Binnenkort starten zij met het ontwerpen van een nieuwe collectie, waarvan de naam op een later moment gelanceerd zal worden. “Het ontwerpproces, de samenwerking, de collectie we gaan het allemaal delen op ons social media,” aldus een enthousiaste Cole. “Vijf masterpieces uit de collectie, zijn straks exclusief verkrijgbaar, via onze partner BFI I Best For Interiors.”

 

deze-drie-stylisten-gaan-aan-de-slag-voor-mondiart

Stylist Choice 2.0

Door het succes van de Stylist Choice collectie die vorig jaar gelanceerd werd, door de vijf stylisten: Wieke Harting, Petra Sloot, Ineke van Leijsen, Miriam du Maine en Lotte Nijkamp, is het team momenteel bezig met een tweede project voor MONDiART. Ook deze collectie zal tijdens showUP gelanceerd worden.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]