Verf de kinderkamer veilig en stijlvol met Little Greene

Jouw huis is een bruisende plek waar van alles gebeurt, en het moet bestand zijn tegen het drukke gezinsleven, inclusief spelende kinderen en kleine ongelukjes. Daarom is het belangrijk om verf te gebruiken die niet schadelijk is. Gelukkig heeft Little Greene de oplossing: de ‘Intelligent’ verfafwerkingen. Deze verf staat garant voor ultieme kwaliteit, een prachtige afwerking en diepe kleuren, terwijl het volledig veilig is voor alle ruimtes in huis.

Little Greene biedt een reeks watergedragen afwerkingen die perfect zijn voor elk oppervlak. Zo hebben ze de matte en krijtachtige ‘Absolute Matt Emulsion’, de sterke en afwasbare ‘Intelligent Matt Emulsion’, de extreem veerkrachtige ‘Intelligent Eggshell’ met een lichte glans, de glanzende ‘Intelligent Gloss’, ‘Intelligent ASP’ (All Surface Primer) voor alle ondergronden, het duurzame en elegante ‘Intelligent Satinwood’ en de sneldrogende ‘Intelligent Floor Paint’. Het beste van alles is dat al deze ‘Intelligent’ afwerkingen zijn gecertificeerd volgens EN 71-3:2019, ook bekend als de ‘Toy Paint Regulations’. Dit betekent dat ze vrij zijn van gevaarlijke en giftige stoffen. Dus je kunt deze verf niet alleen veilig gebruiken op muren, houtwerk en vloeren, maar ook op kinderbedjes en houten speelgoed.

Little Greene kindveilige verf 11

De ‘Intelligent’ afwerkingen zijn speciaal ontwikkeld om het gezinsleven te weerstaan en zijn vijftien keer sterker dan gewone verf voor het huis. Ze bieden niet alleen een prachtige kleurdiepte, maar zijn ook ongelooflijk duurzaam en praktisch. Dankzij de uitstekende dekking zijn er minder verflagen nodig en hoef je minder vaak opnieuw te schilderen. Dit betekent niet alleen minder gedoe, maar ook kostenbesparing.

Deze hoog gepigmenteerde ‘Intelligent’ verven zijn geschikt voor muren, plafonds, houtwerk en zelfs radiatoren. En het beste van alles is dat ze verkrijgbaar zijn in alle tinten van het Little Greene verfkleurenpalet. Zo kun je jouw favoriete kleuren kiezen, met de geruststelling dat de verf veilig is voor kinderen en huisdieren.

Little Greene kindveilige verf 17

Verf de kinderkamer veilig en stijlvol met Little Greene

Alle ‘Intelligent’ verven zijn volledig afwasbaar. Dankzij de innovatieve samenstelling kun je geverfde muren en houtwerk gemakkelijk schoonmaken met een warm sopje en een pluisvrije doek of spons, zonder vlekken achter te laten. De ‘Intelligent’ afwerkingen zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden de perfecte duurzame afwerking voor drukke ruimtes zoals de keuken, gang, kinderkamer en het trappenhuis. De verf heeft een minimale geur en met slechts enkele verflagen bereik je al een diepe kleur, zodat het gezinsleven ongestoord kan doorgaan. En omdat de afwerkingen op waterbasis zijn, kunnen de kwasten eenvoudig met water worden schoongemaakt.

De ‘Intelligent’ verven van Little Greene zijn niet alleen veilig voor kinderen, maar ook milieuvriendelijk. Ze bevatten geen VOS (Vluchtige Organische Stoffen) en zijn dus vrij van schadelijke stoffen. Zo draag je niet alleen bij aan een veilig huis, maar ook aan een gezondere planeet.

Little Greene kindveilige verf 19

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]