Natuur als muse

Geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van natuursteen, heeft het designteam van Quick-Step een bijzondere laminaatcollectie ontwikkeld, genaamd Muse. Deze collectie bestaat uit elf prachtige decors die de poëtische uitstraling van natuursteen perfect weergeven, maar dan met alle voordelen van laminaat. Zo wordt niet alleen je leefomgeving mooier, maar ook nog eens gemakkelijker in onderhoud.

De Muse-collectie combineert op unieke wijze het beste van twee werelden: de esthetiek van natuursteen en de praktische eigenschappen van laminaat. Het handige Uniclic-systeem maakt het leggen van een laminaatvloer een fluitje van een cent, zonder gedoe met voegen. De tegels zijn bovendien bestand tegen water, vlekken en krassen, waardoor ze zeer gemakkelijk schoon te houden zijn. Ideaal voor huizen waarin geleefd wordt en waar duurzaamheid gewaardeerd wordt.

natuur-als-muse 3

Natuur als muse

Quick-Step maakt bewuste keuzes in duurzaamheid. Het herwonnen hout, afkomstig van zagerijen en duurzaam bosbeheer, geeft verloren hout een nieuw leven als hoogwaardige laminaatvloer. Op technisch vlak is Quick-Step al meer dan dertig jaar een pionier, maar ook op het gebied van design weet het merk te verrassen. Het pronkstuk van de Muse-collectie is de ‘botanisch beton’-vloer, waarin prachtige wildbloemdessins samensmelten met de stoere uitstraling van beton. Het resultaat is een vloer met een terrazzo-effect die perfect past bij zowel een minimalistisch als een eclectisch interieur.

Wat betreft variatie is de Muse-collectie voor elk interieur geschikt. Van traditionele blauwsteen en landelijke zandsteen tot strakke kalksteen en warme terracotta dessins. Met elk decor wordt de schoonheid van de natuur gevangen in gedetailleerde structuren.

Dus, als je op zoek bent naar een laminaatvloer met de tijdloze charme van natuursteen, de voordelen van gebruiksgemak en een duurzaam karakter, dan biedt de Muse-collectie van Quick-Step de perfecte oplossing voor jouw interieur.

natuur-als-muse 1

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]