Oranje boven

Met dit levendige behang tover je jouw huis in een mum van tijd om tot een kleurrijk koloniaal paradijs. Imperial Orange combineert vorstelijke Aziatische motieven met opvallende handgeschilderde ornamenten op een opwindende oranje achtergrond. Het resultaat? Een muur die een subtiele touch van de Chinese cultuur uitstraalt, dankzij dit eenvoudig aan te brengen paste-the-wall behang.

Graham & Brown biedt bij dit behang ook vier perfect bijpassende verftinten aan: Fortune Cookie, Alanna, Angel Dust en Stone. Of je nu kiest voor een matte muurverf, een reinigbare matte muurverf, een zijdeglans of een hoogglanslak, je creëert moeiteloos een harmonieuze look in jouw interieur.

En voor degenen die het liever iets minder kleurrijk willen, is er zelfs een grijze variant van het Imperial behang beschikbaar. Zo kun je de perfecte stijl vinden die past bij jouw persoonlijke voorkeur en interieur.

 

oranje-boven-graham-and-brown 3
oranje-boven-graham-and-brown

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]