Inktblauw behang

De nieuwste behangcollecties Esther en Norse Forrest van Graham & Brown brengen een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en hedendaagse stijl in huisinterieurs. Geïnspireerd door de schilderachtige Britse wilde weiden, belichaamt de Esther-collectie een organische esthetiek die zowel verfijnd als natuurlijk aanvoelt.

Esther: een weerspiegeling van wilde weiden

In de opvallende Ink-versie manifesteert Esther zich in een diep inktblauwe tint, versterkt door een subtiele katoenen textuur. Deze variant onderscheidt zich door zijn reusachtige schermbloemen, kenmerkend met platronde bloemschermen, waardoor een levendige en dynamische uitstraling ontstaat. De lichtblauwe variant, genaamd Esther Breath, biedt een rustigere, maar even stijlvolle optie, ideaal voor kleurrijke interieurs.

Norse Forrest in navy: een mystieke ontsnapping

De Norse Forrest-collectie in Navy valt op door zijn rijke, donkerblauwe kleurenpalet. Dit behang brengt de majesteit van torenhoge bomen tot leven, waardoor een krachtige visuele impact ontstaat. De toevoeging van een blauwe wassing geeft het ontwerp een mystiek karakter, waardoor een unieke, dromerige sfeer wordt gecreëerd.

Eenvoudige toepassing

Beide collecties zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De lijm wordt rechtstreeks op de muur aangebracht, wat het transformeren van ruimtes tot een eenvoudig en toegankelijk proces maakt. Graham & Brown, bekend om hun oog voor detail, biedt ook bijpassende verf en textiel om een naadloze en harmonieuze look in elk interieur te garanderen.

www.grahambrown.com


inktblauw-behang

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]