Ticket to the tropics

Een nieuwe aanwinst in de verzameling van Relaxound is de Junglebox. Deze toevoeging neemt je mee op reis door de jungle vol exotische dieren en planten. Ver weg van de alledaagse sleur, word je ondergedompeld in een levendige wereld vol kleuren en sensaties, waardoor je een hernieuwd gevoel van vitaliteit ervaart.

De soundscape wordt geactiveerd door een bewegingssensor en klinkt gedurende 120 seconden. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld. De geluiden komen uit de jungle van Maleisië. Je batterij opladen was nog nooit zo eenvoudig.

ticket-to-the-tropics 2

Ticket to the tropics

De box is met een usb kabel oplaadbaar en kan dus overal worden geplaatst waar de behoefte en mogelijkheid is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. De Junglebox dient ook perfect ter ondersteuning van een diep meditatie-moment.

Het ontwerp van de Junglebox is net zo inspirerend als het leven in de tropen. De kleurrijke illustratie citeert de dierenstemmen waarnaar we luisteren. De hoogwaardige uitstraling van tropisch hout uit inheemse soorten wordt gecreëerd met behulp van uitgebreide kleurprocessen. Zo worden elegantie en duurzaamheid perfect gecombineerd. De accu levert energie voor vele reizen naar de tropen.

Er zijn drie design fronten, te weten een houten uitvoering in teak stijl, een neutrale witte variant en een kleurig jungle motief. Deze laatste is perfect voor de jungle kinderkamer.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]