Kleur in de keuken!

Het vernieuwen van je keuken met levendige kleuren is nu eenvoudiger en sneller dan ooit. Met de hoogkwalitatieve verf van Paint & Paper Library, die elegant is in zowel afwerking als kleur, bespaar je tijd dankzij de innovatieve samenstelling. De verf is geschikt voor meerdere oppervlakken (goede hechting op diverse materialen – handig!) en heeft een zelfgronderende eigenschap (geen aparte grondverf nodig – dus minder lagen en sneller klaar!). Deze kenmerken, gecombineerd met de mooie uitstraling, maken deze verf van Paint & Paper Library ideaal voor het schilderen van je keuken in een schitterend nieuw kleurenpalet.

Het schilderen van keukenkasten en muren is de ultieme manier om je keuken te moderniseren en een eigen karakter te geven. Kies voor harmoniërende kleuren op de kasten en muren voor een samenhangende ambiance, of ga voor contrasterende kleuren voor een meer uitgesproken stijl. Aangezien de keuken intensief gebruikt wordt, levert Paint & Paper Library sterke afwerkingen die uitblinken in duurzaamheid en bescherming. Plus, de afwerkingen zijn afneembaar, wat extra handig is in een keukenomgeving.

kleur-in-de-keuken

Paint & Paper Library heeft milieuvriendelijke, watergedragen finishes met verschillende glansgradaties. Er is keuze uit Architects’ Matt (mat), Architects’ Eggshell (laagglans), Architects’ Satinwood (zijdeglans) en Architects’ Gloss (hoogglans). Al deze finishes kunnen worden toegepast op meerdere ondergronden, zoals wanden, houtwerk, metaal, kunststof en tegels. Met hetzelfde blik verf kan dus de muur, het houtwerk en aansluitend tegelwerk in één beweging worden geverfd. Geen afplakken en geen verschillende blikken verf meer!

Voor extra dynamiek in de keukenruimte is behang een speelse toevoeging. Het behang van Paint & Paper Library is afgestemd op het verfkleurenpalet. Hierdoor zijn eenvoudig smaakvolle combinaties te maken. Doordat het behang van hoge kwaliteit en afneembaar is, is het perfect voor toepassing in de keuken.

We hebben een aantal fraaie kleur- en behangcombinaties voor in de keuken voor je op een rij gezet. Bekijk het keukenmoodboard, bezoek www.paintandpaperlibrary.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]