Little Greene zet steun aan Pink Ribbon voort

Sinds 3 juli is in de hele EU een verbod op wegwerpplastic. Wegwerpbekers en andere milieubelastende producten behoren vanaf nu tot het verleden. Samen met de To Go Mugs biedt Villeroy & Boch met To Go & To Stay het perfecte alternatief voor onderweg én thuis; vrij van giftige stoffen, geurloos en smaakloos.

Multifunctionele alleskunners

De producten zijn echte multifunctionele alleskunners. De lunchboxen kunnen in de vaatwasser, magnetron, vriezer en oven. Je kunt dus een gerecht bereiden en direct in de oven doen. Ideaal voor een snelle en gezonde maaltijd. Je kunt de lunchboxen daarnaast gebruiken voor mealpreppen, verpakkingsvrij boodschappen doen, voor onderweg of als opbergboxen. De boxen zijn stapelbaar, dus dat scheelt weer ruimte in je keukenkastjes.

Trendbewust

De lunchboxen en bekers zijn verkrijgbaar in een aantal maten in de kleuren wit en trendy mineral. De bijpassende glazen drinkfles is naast mineral ook verkrijgbaar in het zwart met een inhoud van 0,5 of 1 liter. Er is bewust gekozen voor deze tijdloze kleuren en designs, zodat de producten lang mee gaan.Meer inspiratie? Kijk in de webshop van Villeroy & Boch.

little-greene-zet-steun-aan-pink-ribbon-voort 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]