Japandi-stijl betreedt de spa-wereld

Tijdloos design en ultiem comfort komen samen in deze elegante creatie van designer Gesa Hansen, in samenwerking met KLAFS. Als winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award 2022 in de categorie ‘Product Design’, straalt deze GESA-sauna een ongeëvenaarde esthetiek uit die perfect past in elke stijlvolle woonomgeving.

Het exclusieve ontwerp van de GESA-sauna is een meesterwerk op zich. De combinatie van grote, isolerende glazen wanden en een ingenieus planchetsysteem zorgt voor een gevoel van rust en geborgenheid, zonder afbreuk te doen aan de royale openheid van de ruimte. De glazen wanden, die zich over de volle breedte en hoogte uitstrekken, creëren niet alleen een visueel spectaculair effect, maar zorgen ook voor een efficiëntere warmte-isolatie, waardoor er minder energie wordt verbruikt.

Met oog voor detail en verfijning is elke aspect van de GESA-sauna zorgvuldig vormgegeven. De iconische vormen, kleuren en materialen vormen samen een harmonieus geheel dat tijdloos en duurzaam is. Of je nu in een warm landhuis, moderne loft, oud gebouw of gezellig strandhuis woont, de GESA-sauna past moeiteloos in elke omgeving en voegt een vleugje elegantie toe.

KLAFS sauna GESA ambiance 2

Japandi-stijl betreedt de spa-wereld

De GESA-sauna wordt vergezeld door de MOLLIS® GESA-lijn van KLAFS, met saunamatten, kussens en textielaccessoires die de saunabeleving naar een hoger niveau tillen. De unieke Japandi-stijl, geïnspireerd door de Japanse Shibori-batiktechniek, zorgt voor een gezellige en comfortabele sfeer. De harmonie tussen het indigoblauw van de accessoires en het zwart-wit van de sauna creëert een visueel aantrekkelijk geheel.

De GESA-sauna is verkrijgbaar in het originele ontwerp in zwart en wit, evenals de variant GESA nature, met elzenhouten wanden en een hemlock plafond. Optionele verlichtingssystemen, zoals het subtiele SUNSET-systeem of het betoverende POLAR-sterrenhemelsysteem, bieden aanpasbare details voor een persoonlijke en ontspannende sauna-ervaring.

Met de GESA-sauna geniet je van ultiem comfort, tijdloos design en een bron welzijn in je eigen huis. Het is niet alleen een sauna, het is een kunstwerk dat je interieur naar nieuwe hoogten tilt. Beleef pure luxe en ontspanning met de GESA-sauna – een aanwinst dat perfect past in jouw stijlvolle woonomgeving.

Meer informatie over KLAFS is te vinden op: www.klafs.nl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]