Prachtige Interieurs met Eco-Behang

Beige, de perfecte kleur voor elk interieur, brengt harmonie waar je misschien een beetje overmoedig zou worden. Graham & Brown biedt een gevarieerde selectie van neutraal behang, van natuurlijk bruin tot betoverend brons.

Het behang Atelier Geo Stone combineert de favoriete stijlen van het ontwerpatelier van Graham & Brown en resulteert in een grootschalige, geometrische print. Met supermoderne en stijlvolle metallic accenten en een eigenzinnige textuur voegt dit prachtige, neutrale behang met reliëf diepte toe aan je muur. Lustre Bronze tilt de elegantie en luxe van je huis naar een hoger niveau, met koperkleurige lijnen die schitteren op een diepgrijze achtergrond, waardoor een boeiend duo-chroom effect ontstaat wanneer het licht verandert. Dit warme en weelderige design is ontworpen om indruk te maken, waar het ook wordt toegepast.

prachtige-interieurs-met-eco-behang 2

Prachtige Interieurs met Eco-Behang

Linen Beige straalt comfort, leefbaarheid en organische charme uit. Geïnspireerd door het veelzijdige, ademende textiel, is dit getextureerde behang gemaakt in een zacht neutraal palet met veel oog voor detail. Origin Ground is een eenvoudig en toch luxueus behang dat een ruimte op een subtiele manier kan transformeren, met een rijk bruin palet en diepere details die een delicaat lineair effect creëren. Haptic Clay is warm en uitnodigend, met rijke terracotta tinten; het is het perfecte behang voor gebruik op alle vier de muren van een ruimte.

Bij Graham & Brown wordt al het eco-behang geproduceerd met FSC-gecertificeerd papier afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van inkt op waterbasis, vrij van schadelijke chemicaliën. En als kers op de taart zijn alle verpakkingen 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzaam materiaal. Zo kun je met een gerust hart genieten van zowel de schoonheid van het behang als de wetenschap dat het milieu wordt beschermd.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]