Alape geeft de waskom een nieuw jasje

Bij de ontwikkeling van nieuwe oppervlakken richt Alape zich op de toegenomen eisen, die gesteld worden bij het vormgeven van leefruimten.

De badkamer wordt immers meer en meer een plek voor welzijn, waar je jezelf kunt opladen en kunt ontspannen. Zo speelt naast functionaliteit ook sfeer een steeds belangrijkere rol.Β Β De fabriek heeft daarom besloten nieuwe wegen in te slaan. De natuur diende daarbij als inspiratie voor de nieuwe oppervlakken: De diepte van de oceaan en de kleur van het water dienden daarbij als voorbeeld, maar ook de natuurlijke aard en kleur van steen.

Styling ID tips & trends Alape geeft de waskom een nieuw jasje Alape Terra Gravel Matt Detail 086 2

Terra

Met ‘Terra’ heeft Alape een oppervlak met een mineraal karakter ontwikkeld. Dit matte, poederachtige oppervlak herinnert qua gevoelsindruk aan zeer fijne minerale deeltjes. Nog voordat je het oppervlak aanraakt, ervaar je al het fluwelige en warme gevoel. Het grijs genuanceerde spectrum van de vier kleuruitvoeringen Nordic Matt, Oyster Matt, Silk Matt en Gravel Matt ondersteunt de zinnelijke en aangenaam zachte indruk. Door het natuurlijke en authentieke karakter van het Terra oppervlak, harmonieert of contrasteert deze prachtig met de omringende materialen.

Styling ID tips & trends Alape geeft de waskom een nieuw jasje Alape Terra Gravel Matt Detail02 021

Aqua

‘Aqua’ onderscheidt zich door een optische diepte in het oppervlak, die verder alleen van glas bekend is. Het bijzondere karakter ontstaat door het hoogglanzend oppervlak waarvan de kleursterkte verloopt van licht naar donker: het in het productieproces optredende kleurverloop in de waskom is elke keer een klein beetje anders, zodat elke waskom uniek is. De waarneming van de kleur is bovendien afhankelijk van de toegepaste materialen in de omgeving en de lichtsituatie. Aqua is verkrijgbaar in de drie kleurnuances Deep Blue, Deep Green en Deep Indigo en is geΓ―nspireerd op de kleurenwereld van het water.

Styling ID tips & trends Alape geeft de waskom een nieuw jasje Alape Aqua Deep Indigo Detail 01 19

Alape

Alape biedt gevarieerde oplossingen voor een hoogwaardige en esthetische vormgeving van de badkamer aan. Dankzij de jarenlang ontwikkelde expertise met betrekking tot het materiaal email is het Alape gelukt met contrastrijke en metaalachtige oppervlakken de wastafel in de badkamer een nieuwe plek te geven. Het traditierijke bedrijf geeft door de uitbreiding van het aanbod aan oppervlakken niet alleen het bestaande assortiment een nieuwe impuls, maar benadrukt hiermee ook de materialiteit en vormentaal van zijn producten. Het product-DNA (duidelijk, precies, innovatief) wordt daarmee nog meer versterkt.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Alape.

Styling ID tips en trends Alape geeft de waskom een nieuw jasje Alape Aqua Deep Indigo Mood 003 19

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This