Inspiration Center van Musthaves
26 mei 2017 was de officiële en feestelijke opening van de Musthaves Woonwinkel. Dus reden wij, op deze tropische dag, naar Breda en ontmoetten daar de gezichten achter de bekende website.
We werden enthousiast ontvangen, waarop een toost met champagne volgde. In gesprek met directeur Michael de Chêne, werd het doel van deze winkel ons direct duidelijk. Naast de fantastisch lopende website, wil Musthaves ook een bron van inspiratie zijn voor de klant. In deze ruimte willen zij uniek design showen en de klant de kans geven om het interieur te ervaren. Michael hoopt dat de woonwinkel het Inspiration Center van Musthaves zal worden.

Van design stoel tot design verlichting

Musthaves staat voor design dat betaalbaar is. Wanneer je op zoek bent naar uniek interieur, dan is Musthaves.nl vanaf nu in jouw favorieten te vinden. Je hebt keuze uit meer dan 10.000 producten. Van wandmeubel tot accessoires, verlicht door een design lamp. Alles is mogelijk en toepasbaar in iedere interieurstijl.

Ervaar de Musthaves

Met de opening van de woonwinkel in Breda, wil Musthaves de klant fysiek kennis laten maken met hun prachtige interieur. Ervaar hoe een bank zit of hoe een tafel aanvoelt. Een mooie samenstelling van online producten worden in de winkel, in kleine ruimtes gedisplayed. Iedere hoek ademt een andere sfeer en stijl. Aangevuld met passende accessoires en verlichting. Een Must-Be voor interieurlovers!

Musthave Art

Naast de mooie designmerken als HAY, Functionals, Ruijch, MUUTO, Magis, BePure is er in de winkel ook ruimte voor kunst. Leuk detail is, dat de zeldzame collectie schilderijen gecreëerd zijn door Joop de Chêne: kunstenares en trotse moeder van de mannen achter Musthaves! Enthousiast leidde ze ons langs haar prachtige creaties in de winkel. Speciaal voor de woonwinkel schilderde zij een doek, passend bij de sfeer van de Musthaves style.

Musthaves zelf ervaren?

Bezoek dan de Musthaves woonwinkel! Laat je inspireren door al het moois. Vindt hier dat speciale meubel of presentje. De winkel is voor jou geopend van woensdag tot en met zaterdag tussen 10:00 tot 18:00 uur en Zondag alleen op afspraak.

Bezoek voor meer informatie de website van Musthaves.

Vooruit!! Nog een paar foto’s ter inspiratie, die enthousiast gemaakt zijn door Floor de Kler.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This