Pimp je huis met milieuvriendelijke krijtverf

Degene die me al langer volgen, weten dat ik het liefst zelf klus in huis. Of het nou muren zijn die eruit moeten of schilderwerk, als het even kan doe ik dat. Vorig jaar heb ik mijn slaapkamer een beton-look gegeven met krijtverf. Een super leuke en makkelijke klus, met direct resultaat. Door deze ervaring is mijn interesse naar krijtverf soorten nog meer gegroeid. Zo ontdekte ik het merk Amazona op show-UP en kwam het later weer tegen bij een persevent van Talk About. Goede reden om dit merk onder de loep te nemen. Pimp je huis met milieuvriendelijke krijtverf!

Styling ID blog Pimp je huis met krijtverf betonlook

Milieuvriendelijker

Tijdens een cursus verf en techniek werden ik ervan bewust, dat er al veel verandert is op het gebied van milieu en verf. Je moet wel goed opletten wat er aangeboden wordt. Het is fout te denken dat een watergedragen verf milieuvriendelijk is. Ook bij deze verf worden bindmiddelen, oplosmiddelen en hulpstoffen gebruikt, die worden gemaakt van aardolie. Wel in mindere mate, maar toch zit het erin. Misschien kunnen we beter spreken van milieuvriendelijker, dan de verf van vroeger!

Styling ID blog Pimp je huis met krijtverf Amazona Krijtverf Black Pearl

Biologisch afbreekbare krijtverf

Het gebruik van verf in ons interieur kan en moet milieubewuster. De Verfproducten van Amazona sluiten hierbij goed aan. In hun assortiment vind je onder andere een volledig biologisch afbreekbare krijtverf. Ambachtelijk vervaardigd uit uitsluitend hoogwaardige, minerale bestanddelen en natuurlijke pigmenten. Dit maakt de krijtverf 100% natuurlijk en daarmee uniek in Nederland.

Styling ID blog Pimp je huis met krijtverf Amazona Krijtverf Olijfgrijs

Natuurlijk kleurpigment

Doordat Amazona krijtverf alleen natuurlijke kleurpigmenten bevat, ontstaan er levendige en diepe kleuren. Een muur geverfd met Amazona is daardoor altijd anders. Dit heeft te maken met het seizoen en de lichtinval. Door het pigment dekt de verf vaak met één verflaag. De verf is veelzijdig en gemakkelijk toepasbaar.

Styling ID blog Pimp je huis met krijtverf Amazona Krijtverf 2017

Kleuren

Amazona heeft 20 met de hand gemengde feel-good kleuren. Met elke kleur zet je een andere stijl neer. Omdat je de verf niet ruikt en omdat deze niet schadelijk is, kun je gerust binnenshuis aan de slag. Verf spetters poets je makkelijk weg met water. De lege verfemmer mag je in de prullenbak weggooien.

Styling ID blog Pimp je huis met krijtverf Amazona Krijtverf Olijfgrijs en Citron

Betaalbaar

Amazona is niet duurder dan andere verfmerken uit dezelfde kwaliteitsklasse. Daarnaast schilder je muren, inclusief stucwerk of behang, vaak in één keer over. Voorbehandelen is niet nodig.

Wil je meer informatie over dit prachtige merk? Bezoek dan de website van Amazona.

Styling ID blog Pimp je huis met krijtverf Amazona Krijtverf Olijfgrijs 2

Beeldmateriaal:
– Amazona
– Styling ID

Styling ID blog Pimp je huis met krijtverf Amazona Krijtverf presentatie bij Talk About event

Pin It on Pinterest

Share This