Toveren met tuinkleuren

Kennen jullie die toverballen van vroeger nog, die veranderden steeds van kleur! De zogenoemde Magical-hortensia’s veranderen tijdens de bloeiperiode meerdere keren van kleur. Zo wordt het nooit saai in de tuin, als je kan toveren met tuinkleuren.

Styling ID Tips&Trends toveren met tuinkleuren Marieke de Jong

Tuinieren leerzaam voor kinderen

Marieke de Jong brengt donderdag samen met haar oppaskinderen nog snel wat extra kleur aan met toverhortensia’s in haar siertuin. Naast het feit dat de kinderen lol hebben, is het ook enorm leerzaam.

Styling ID Tips&Trends toveren met tuinkleuren leerzaam

Het Open Tuinen Weekend

Als afsluiting van de Nationale Tuinweek start vrijdag het Open Tuinen Weekend. Meer dan 1.000 leden van tuinvereniging Groei & Bloei stellen hun tuin gratis open voor publiek. In de meeste regio’s is er zelfs een speciaal routeboekje van open tuinen beschikbaar. Mede door de fraaie weersvoorspellingen worden er tot en met zondag meer dan 100.000 tuinliefhebbers verwacht. Het populaire Open Tuinen Weekend wordt voor het tiende jaar op rij gehouden.

Styling ID Tips&Trends toveren met tuinkleuren het Open Tuinen Weekend

Pin It on Pinterest

Share This