Je huis verkopen doe je zo

Op Beurs Eigen Huis ontmoetten we onlangs Mark Teeuwissen. In het Bloggers Home raakten we in gesprek over het wel of niet zelf verkopen van je eigen huis. Voormalig NVM-makelaar Mark is nu docent makelaardij, verkooptrainer, coach, oprichter van Huisunie.nl en schrijver van het Boek: Je huis verkoop je zó! Hij is van mening dat alleen jij, jouw huis, het beste kan verkopen.

Styling ID blog Je huis verkopen doe je zo quote bezichtiging

Mark Teeuwissen

Na het overlijden van zijn vader, is Mark Teeuwissen haast automatisch in de makelaardij gerold. Het is Marks streven persoonlijk contact te maken met kopers en verkopers op de huizenmarkt. Hij heeft daarvoor zelfs een opleiding Mediation en Conflictbemiddeling gedaan. Hij vindt dat, om iets te verkopen, het belangrijker is om te weten hoe je verbinding met de ander moet maken en niet elkaar gaat bestrijden.

Kopers en verkopers bij elkaar zetten en beide hun belangen uitleggen, leidde tot betere resultaten, dan “spelletjes te spelen” en tijdens de onderhandeling elkaar te bevechten.

Toch vond hij niet genoeg voldoening als makelaar en gooide hij het roer om. Naast docent wil hij zijn kennis graag overbrengen, door het coachen van huisverkopers. Daarvoor richtte hij Huisunie op. Zo biedt hij de verkoper de kans zelf de regie over de verkoop van zijn woning te houden.

Styling ID blog Je huis verkopen doe je zo quote vragen stellen

Huisunie

Iedere verkoper is anders en de persoonlijke situatie van iedere verkoper verschilt. Toch bieden de meeste makelaars een min of meer hetzelfde standaard pakket aan als andere makelaars. Soms met kleine verschillen in de courtage. “Eigenlijk heb je dus niks te kiezen”, redeneert Mark.

Huisunie is er voor jou als je daadwerkelijk geadviseerd en echt geholpen wil worden bij het verkopen van je woning. Als je een deskundige naast je wil hebben staan die altijd bereikbaar is. Die jou de vaardigheden en het vertrouwen geeft om zelf je huis te verkopen.

Styling ID blog Je huis verkopen doe je zo quote detail

Huisunie Academy

Wanneer je de behoefte hebt om meer te leren over het verkopen van je huis, dan kun je je inschrijven voor diverse trainingen. Zo kun je ervoor kiezen om een dag-training te volgen. Tijdens deze dag-training ga je, naast alle insidertips, adviezen, verkoopkennis en inzichten, actief aan de slag met diverse opdrachten. Na de training heb je meteen een groot deel van de verkoopvoorbereiding, voor jouw woning, gedaan.

Styling ID blog Je huis verkopen doe je zo quote plattegrond tekenen

Het Boek: Je huis VERKOOP je zó!

In dit boek legt Mark je uit hoe belangrijk goede timing tijdens je verkoopproces is. En omdat ieder huis uniek is, leer je hoe je als verkoper de aantrekkelijkheid van juist jouw woning kunt vergroten. Het boek is leuk opgebouwd en luchtig geschreven. Boordevol inzichten, feiten en tips. Een musthave voor huizenbezitters, die zelf hun woning willen verkopen.

Styling ID blog Je huis verkopen doe je zo quote Styliste

Verkoopstyling

Staat je huis al een tijdje te koop, maar zonder het gewenste resultaat? Pak dit dan op als signaal. Laat een stylist je helpen jouw huis verkoop klaar te maken. Styling ID kan jou hierin professioneel begeleiden, door je woning zo te restylen dat de verkoopkansen toenemen. Ook hierin houd je zelf de regie, maar wordt je bewust gemaakt van de smaak van de gemiddelde koper. Door aan de conditie van je huis te werken, heb je de eerste stap genomen richting een succesvolle verkoop.

Styling ID blog Je huis verkopen doe je zo quote verbouwen

Succes met de Verkoop

Mark is een echte inspirator. Hij kan op een gemoedelijke manier je motiveren en inspireren. Zijn aanstekelijke enthousiasme zet je aan tot denken. Wij woonden ook zijn inspiratiesessie bij. Één van de opmerkingen die is blijven hangen: “Wat vond jij zo aantrekkelijk aan jouw huis toen je hem kocht? Focus je daarop, want de nieuwe koper zal voor dezelfde punten vallen!”

Bedankt Mark voor het gesprek en boek. Wij wensen je veel succes, met alles wat je doet, voor de toekomst.

Styling ID blog Je huis verkopen doe je zo succes met de verkoop

Wil je meer te weten komen over Mark Teeuwissen, het boek: Je huis VERKOOP je zó! Of Huisunie Academy?

Bezoek dan één van deze websites:
– http://www.markteeuwissen.nl/
– http://www.markteeuwissen.nl/boek-je-huis-verkoop-je-zo (ook via Bol.com te bestellen)
– http://www.huisunie.nl

Beeldmateriaal:
– Styling ID

Pin It on Pinterest

Share This