Vaderdag Posters

Op zoek naar een leuk en zelfgemaakt cadeau voor Vaderdag? Zeker weten dat je bij Printcandy, de webshop voor prints en posters met een persoonlijke touch, kunt slagen. De nieuwe collectie Vaderdag Posters kun je voorzien van de naam van je vader, plus extra tekst. Hiermee verras je de liefste papa van de hele wereld absoluut! In de collectie Vaderdag Posters kan ieder kind wel een te gekke, leuke, lieve of stoere poster vinden. De poster is verkrijgbaar als DIY download en te bestellen in drie formaten. Ook leuk om papa mee te verassen op zijn verjaardag!

Styling ID Tips & Trends Vaderdag Posters

Simpel en snel gemaakt

Zo’n poster voor papa is eenvoudig te maken. Je begint met het uitzoeken van een gaaf ontwerp, daarna selecteer je het formaat en vervolgens pas je zelf met de poster-editor de kleur van de letters en de teksten aan. Op je beeldscherm zie je direct hoe jouw poster wordt. Zo simpel en snel heb je nog nooit een verrassing voor Vaderdag gemaakt.

Styling ID Tips & Trends Vaderdag Posters super dad

Voor Superdad

Alle vaders zijn verschillend, net als de Vaderdag Poster van Printcandy. Zo zijn er posters voor de 100% Superdad. Onder het hippe snorretje en de tekst is er ruimte voor de naam van de vader, waarna je afsluit met “recommended by” de naam van gever(s). Favoriet bij Printcandy is de Papa-print met klembord. Kies en creëer je eigen poster op A4 en je bestelling wordt op een prachtig klembord geleverd. Helemaal zelfgemaakt, met wat hulp van Printcandy.

Styling ID Tips & Trends Vaderdag Posters stoer vader

Last Minute

En stel… je bent iets te laat begonnen voor Vaderdag, dan heeft Printcandy dé oplossing in de DIY download. Een gewone bestelling op papier met FSC keurmerk doe je twee werkdagen van te voren, maar zo’n DIY download betekent na betaling direct een printable pdf in je mailbox. Je cadeau voor Vaderdag print je dan zelf last-minute uit.

Styling ID Tips & Trends Vaderdag Posters stoer vader

Printcandy

Creëer zelf met Printcandy eenvoudig je eigen unieke wallprints en persoonlijke printables om je woon- of werkruimte mee te stylen.

Beeldmateriaal is van Printcandy!

 

Pin It on Pinterest

Share This