Plan van aanpak!

Nu alle stylingplannen en tekeningen gemaakt zijn, wordt het tijd om echte actie te ondernemen. Mijn plan van aanpak! Dit keer start ik niet in mijn nieuwe slaapkamer! Alhoewel ik deze wel als eerste leeg wil hebben. Tenslotte zit in deze kamer het meeste werk. Gelukkig zijn de weergoden op mijn hand en terwijl het buiten regent, ga ik vol enthousiasme kasten uitruimen en verplaatsen. En langzaam aan begint het stylingplan in de werkelijkheid zichtbaar. De kledingkasten van mijn dochter passen (na het verwijderen van 1 plintje) precies op hun nieuwe plek. En ook haar bed past op de gewenste nieuwe plaats.

 

Na een dag slepen en sjouwen ben ik super trots. Niet alleen op het eindresultaat, maar zeker ook op mijn kids! Zo fijn dat ze me een handje kunnen helpen.

Pin It on Pinterest

Share This