Binnenkijken bij Styling ID!

Kleine meisjes worden groot! En dan komt er een moment dat ook de slaapkamer weer eens veranderd moet worden. Zo ook bij mijn dochter (14)! Al enig tijd geeft ze aan haar slaapkamer te willen pimpen. Haar kamer is rechttoe rechtaan, dus er zijn niet heel veel mogelijkheden voor wat betreft de indeling in deze kamer. Ik heb daarentegen een prachtig grote slaapkamer, met een schuin dak en twee erkertjes. Echt een heerlijke kamer. Maar toch werd ik op een dag wakker met het idee van slaapkamer te ruilen. Want ik vind het eigenlijk zonde van de ruimte die ik heb…, daar kan mijn dochter veel meer plezier aan hebben. Binnenkijken bij Styling ID!

 

Styling ID binnenkijken bij Styling ID

Jagerskasten

Voordat ik mijn plannen met mijn meisje deelde, heb ik me eerst verzekerd van het feit dat mijn spullen in haar kamer pasten. Ik heb namelijk twee prachtige jagerskasten.

Ze was zooo blij!!

Deze massief houten kasten, zijn ooit door het raam op de 1e verdieping getakeld, omdat ze niet door het trappengat getild konden worden. Dus als deze kledingkasten niet in de andere slaapkamer kunnen staan, heb ik toch wel een probleem! Gelukkig was dit niet aan de orde…! Met deze wetenschap kon ik mijn dochter het goede nieuws vertellen. Ze was zooo blij!!

Kleuren bij elkaar brengen

Verbouwen kost altijd geld, maar ik wil proberen het zo low-budget te houden. In de kamer van mijn dochter ligt een paars tapijt dat er nog prima uitziet. Het zou natuurlijk zonde zijn om dit te laten vervangen. Ik ben zelf gek van de kleur grijs. En vroeg me af of een combinatie van Paars en Grijs wel mooi zou zijn. Om erachter te komen of kleuren of stijlen bij elkaar passen, maak ik altijd een moodboard. Ik zoek dan op het internet diverse beelden (bijvoorbeeld op pinterest). En deze verwerk ik in een digitaal moodboard.

 

Binnenkijken bij Styling ID! moodboard

Ik vind de kleuren prachtig samen. Nu kan ik mijn ideeën gaan uitwerken…