Een douche-wc zorgt voor een hygiënisch onderlichaam

Wanneer het op persoonlijke hygiëne aankomt, is water de beste, meest effectieve en zachtste methode.

Tegenwoordig nemen we dagelijks een douche. Maar bij de hygiëne van het onderlichaam lopen we achter!  Schoon water, warm of koud, is altijd de meest optimale, maar ook de meest behoedzame methode, ook voor het onderlichaam.

Styling ID Tips en Trends Een douchewc zorgt voor een hygienisch onderlichaam 2

Reinigen met zorg

Een douche-wc verzorgt het onderlichaam meer, met minder middelen. De geïntegreerde douchestraal van de douche-wc maakt de billen zacht en hygiënisch schoon met enkel lichaamswarm water. De nieuwste technologie op dit vlak is de WhirlSpray. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met deze innovatieve WhirlSpray douchetechnologie.

Styling ID Tips en Trends Een douchewc zorgt voor een hygienisch onderlichaam 4

WhirlSpray douchetechnologie

De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal. De straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is voor het delicaatste gedeelte van ons lichaam. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douche-wc’s van Geberit: een natuurlijke, zachte en hygiënische reiniging is hiermee gegarandeerd. Immers, cosmetische producten geven je misschien het gevoel schoon te zijn, maar door het reinigen met water bén je het ook echt.

Styling ID Tips en Trends Een douchewc zorgt voor een hygienisch onderlichaam

Wil je meer informatie? Bezoek dan deze website: www.geberit-aquaclean.nl

Styling ID Tips en Trends Een douchewc zorgt voor een hygienisch onderlichaam 3

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This