Een Douche WC bedienen met je smartphone

Ik kan me voorstellen dat nog niet iedereen kennis heeft gemaakt met een Douche WC. Ze zijn echter al een tijdje verkrijgbaar op de markt, maar deze luxe is nog niet voor iedereen weggelegd.

Tijdens een demonstratie in de showroom van Sphinx in Maastricht, werd het me duidelijk dat dit toilet een musthave moet zijn voor vele medeburgers. Niet zo zeer voor de luxe maar voor het gebruik, waarbij bijvoorbeeld bejaarde en (minder) invalide mensen zich zelfstandig kunnen reinigen na de stoelgang. Een aanwinst voor menig verzorgingstehuis, voor bewoner en verpleegkundigen.

Styling ID Tips en Trends Een Douche WC bedienen met je smartphone AquaClean-Mera-Comfort-WhirlSpray

Taboe

Als het om de wc gaat, wordt het altijd grappig. Maar wanneer er over het belang van hygiëne tijdens en na de stoelgang gesproken wordt, heerst er opeens een soort taboe. Terwijl iedereen graag ‘schoon’ het toilet wil verlaten. Hoe fijn is het dan, wanneer je wordt schoongewassen en gedroogd, zonder je handen daarbij vuil te maken? Dat alles is mogelijk met de AquaClean Douchewc’s van Geberit.

Styling ID Tips en Trends Een Douche WC bedienen met je smartphone AquaClean-Mera-chrome

Geavanceerd Toiletcomfort

Dit comfortabele toilet geeft je een warm welkom. Als je in de buurt komt van het toilet, word je verrast door een subtiel lichtje aan de onderkant van het toilet (handig als je ’s nachts naar het toilet moet), gaat de deksel automatisch voor je open én wordt bovendien de toiletzitting direct voor je verwarmd. Met een druk op de knop van de afstandsbediening geeft de WhirlSpray je billen een warme douche. Zodra je gebruik maakt van deze douchefunctie heb je bovendien direct én continu warm water. Om de billen te drogen na de warmwaterdouche bezit de Mera een warme luchtföhn. Omdat vieze luchtjes op en rond het toilet vervelend zijn, is er een geurzuivering vanuit het closet ingebouwd en met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je eenvoudig je eigen persoonlijke voorkeuren oproepen en de verschillende functies bedienen.

Styling ID Tips en Trends Een Douche WC bedienen met je smartphone AquaClean-Mera-Remote-Control-left

AquaClean-app

Vanaf nu is het ook mogelijk de AquaClean Mera en de AquaClean Tuma te bedienen met de nieuwe AquaClean-app. Naast gebruiksgemak en tal van instelopties biedt de AquaClean-app gebruikers nog een voordeel, dat ze hun individuele gebruikersprofiel mee kunnen nemen op reis. Zo kunnen ze in hotels een douchewc eenvoudig aanpassen aan hun persoonlijke wensen.

Styling ID Tips en Trends Een Douche WC bedienen met je smartphone APP

Douche WC zelf ervaren?

Ik kan me voorstellen dat je zoveel luxe op dit moment overbodig vindt. Maar wie de tv-serie: “Het geheime dagboek van Hendrik Groen” volgt, beseft ook dat er een moment in ons leven komt, dat deze luxe een hele fijne uitkomst kan bieden. Ik hoop er in ieder geval, in de toekomst, wel één aan te kunnen schaffen.

Ben je nieuwsgierig naar de werking van de AquaClean douchewc’s? Kijk dan hier op de website van Geberit. Of bezoek de sanitairspecialist bij u in de buurt.

Styling ID Tips en Trends Een Douche WC bedienen met je smartphone AquaClean-Mera-comfort-chrome

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This