Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie

Door verschillende sterktes van dezelfde pigmenten te gebruiken, worden subtiele kleurnuances gecreëerd.

Met het kleurenpalet ‘Architectural Colours’ van Paint & Paper Library is zowel een ervaren interieurprofessional, als een ambitieuze amateur in staat een ​​subtiel en harmonieus interieur te verwezenlijken.

Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 6

Alternatief voor puur wit

De kleuren van het ‘Architectural Colours’-palet zijn chromatisch gerangschikt in 19 groepen van vijf geleidelijk verlopende tinten. Met een kleurverloop van licht naar donker en van warm naar koel, kan elke toon individueel gebruikt worden of moeiteloos met een andere kleur gecombineerd worden op plafonds, kroonlijsten, muren en houtwerk. Bovendien maken vijf verfrissende wittinten het palet compleet.

Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 15

Licht en Donkere ruimtes

Naast dat het ‘Architectural Colours’-palet voorziet in een naadloze en natuurlijk ogende overgang van kamer naar kamer, is het zeer flexibel en werkt het goed voor zowel lichte als donkere ruimtes. Het combineren van tinten uit één kleurfamilie voegt subtiele diepte aan een ruimte toe, wat het oog kan misleiden. Zo kan het lijken alsof alle kleuren dezelfde tint hebben, wat weer het gevoel geeft dat de ruimte groter is en dat lage plafonds hoger lijken, dan ze in werkelijkheid zijn.

Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 19

Handgemaakte kleurenkaart

De kleurenkaart van Paint & Paper Library is handgemaakt en elk van de 180 kleurenchips is geschilderd in de krijtachtige finish ‘Pure Flat Emulsion’, wat perfect werkt bij het kiezen van kleuren. Het gestroomlijnde, gemakkelijk te gebruiken palet van complementaire kleuren én de uitstekende kwaliteit van de finishes (inclusief de matste emulsieverf), maakt het de eerste keuze van  veeleisende huiseigenaren, interieurontwerpers en architecten.

Meer informatie over Paint & Paper Library is te vinden op www.paintandpaperlibrary.com.

Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 14
Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 3
Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 7
Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 10
Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 5
Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 9
Styling ID tips en trends Rustgevende neutrale kleuren geven interieur harmonie 12

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This