Duurzame raamdecoratie

De kleur groen is niet alleen gewild in ons interieur, ook het begrip ‘groen’ wonen is hot!

Er zijn tegenwoordig een heleboel manieren om je huis duurzamer en dus groener te maken. Niet alleen met de kleur groen, maar ook door toevoeging van duurzame raambekleding. B&C Raamdecoratie heeft sfeervolle raamdecoratie die aansluiten bij dit eco-vriendelijke karakter.

Styling ID tips en trends artikel Duurzame raamdecoratie 2

Verantwoord goed

Let bij de aanschaf van nieuwe meubels en accessoires erop dat ze gemaakt zijn van natuurlijke of gerecyclede materialen zoals hout, bamboe, wol of gerecycled polyester. Wist je bijvoorbeeld dat bamboe een plant is en geen boom? En dat houten horizontale jaloezieën van bamboe beter voor het milieu zijn omdat bamboe heel snel groeit?

Styling ID tips en trends artikel Duurzame raamdecoratie

We love Nature

Met groen in huis creëer je rust en evenwicht. Tegelijkertijd is groen ook een echte opfrisser. Je wordt er rustig en blij van. Planten zijn een simpele en goede start om je huis groener te maker. Ze geven je interieur een natuurlijke touch en een huiselijke sfeer.

Styling ID tips en trends artikel Duurzame raamdecoratie 4

Led the lights shine

Een simpele, maar zeer effectieve aanpassing is het vervangen van je halogeen- en gloeilampen voor led-verlichting. Eén led-lamp gaat ongeveer 20 jaar mee en verbruikt 85% minder energie. Een eenvoudigere manier om je interieur duurzamer te maken is er niet!

Styling ID tips en trends artikel Duurzame raamdecoratie 5

Goed voor je portemonnee

Door je huis te verduurzamen ben je niet alleen verantwoord bezig, het is vaak ook goed voor je portemonnee. Met isolerende raamdecoratie zoals gevoerde (vouw)gordijnen kun je al snel geld op je energierekening besparen. Zonder isolerende raamdecoratie kan namelijk wel 50% van de warmte via de ramen ontsnappen.

Content en beeldmateriaal: B&C Raamdecoratie

Meer weten over mooie en duurzame raamdecoratie? Neem een kijkje op bece.nl.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This