Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is voor jong en oud belangrijk. Een goed bed speelt daarin een grote rol. Daarnaast is het van uiterst belang dat de slaapkamer goed donker gemaakt kan worden. Uitgerust wakker worden doe je volgens onderzoek het beste met verduisterende raamdecoratie.

Mode voor je raam, zo noemt bece® dat. Raamdecoratie die haarfijn aan sluit bij jouw woon- en interieurstijl. Speciaal voor de slaapkamer stelden zei een top vijf samen van verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust.

Styling ID Tips&Trends Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust ouder slaapkamer

Rolgordijnen

Rolgordijnen blijven favoriet en mogen dan ook eigenlijk niet ontbreken in je slaapkamer. Ze zijn mooi en functioneel en verkrijgbaar met verduisterende stoffen, in één kleur of met een bijzondere print.

Styling ID Tips&Trends Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust dupli roze

Dupligordijnen

Dupligordijnen zijn geschikt voor bijna elke raamvorm en verkrijgbaar in veel kleuren: van zachte pasteltinten tot felle kleuren. En met verduisterende dupligordijnen in de slaapkamer wordt ieder kind vrolijk wakker!

Styling ID Tips&Trends Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust

Duo Rolgordijnen

Wil jij ook een hotelkamergevoel creëren in je slaapkamer? Kies dan voor duo rolgordijnen met een verduisterende stof. De perfecte combinatie tussen daglicht, privacy en een heerlijke nachtrust.

Styling ID Tips&Trends Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust dubbel

Twee-in-één model plissé- en dupligordijnen 

Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof in een twee-in-één model. Zo geniet je overdag van een sfeervolle lichtinval en ’s avonds van optimale verduistering. En met dat geborgen gevoel zit het in je slaapkamer dan ook meteen wel goed.

Styling ID Tips&Trends Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust rolgordijn

Gordijnen

Ze zijn sfeervol, makkelijk in gebruik en kleden je slaapkamer aan. Gordijnen met verduisterende stof of voering zorgen voor een donkere slaapkamer. Heb je al lichtdoorlatende gordijnen en wil je overdag graag het zonlicht filteren? Laat deze dan hangen: ze combineren mooi met een verduisterend rolgordijn of dupligordijn.

Styling ID Tips&Trends Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust knuffel

Sweat dreams

Wil jij ook genieten van een goede nachtrust en wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor jouw slaapkamer? Op de website van bece® kun je alle informatie vinden. Je kunt ook gratis kleurstalen aanvragen, deze ontvang je binnen 3 werkdagen gratis thuis. Zo kun je gemakkelijk zien hoe de kleur en het materiaal in jouw interieur staan.

Beeldmateriaal: bece®

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This