Horizontale jaloezieën zijn sfeervol toe te passen

Met de Horizontale jaloezieën van B&C Raamdecoratie creëer je sfeer passend bij jouw woonstijl en de ruimte waarin je ze wilt gebruiken.

Door de vele uitvoeringen en kleuren is deze vorm van raamdecoratie één van mijn favorieten. Ze zijn praktisch overal toe te passen en nemen geen extra ruimte in beslag. Door de lamellen te kantelen houden ze de zon buiten en bieden ze privacy in de avond.

Horizontale jaloezieën zijn sfeervol toe te passen in iedere ruimte 3 B&C Raamdecoratie

Hout of alumium

Ze zijn prachtig, onze bece® horizontale jaloezieën in aluminium en hout. Aluminium is niet alleen praktisch, maar ook erg sfeervol. Ze zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Hout is warm en chic, een goed idee dus om houten jaloezieën op veel plaatsen in huis toe te passen.

Horizontale jaloezieën zijn sfeervol toe te passen in iedere ruimte 2 B&C Raamdecoratie

Mooie naturellen en opvallende tinten

Horizontale jaloezieën zijn beschikbaar is een uitlopend kleurenpalet. Een kleur die we nu veel zien is zwart. Zwart is intens en heftig, maar creëert ook een intieme sfeer in grote ruimtes. Vind je één lamelkleur te gewoontjes? Ga dan voor een border, waarbij de onderste lamellen een andere kleur hebben.

Horizontale jaloezieën zijn sfeervol toe te passen in iedere ruimte B&C Raamdecoratie

Van een 25 tot 70 mm lamel

De bece® horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar met verschillende lamelbreedtes. De smalste lamel is 16 mm breed. Met een smalle lamel creëer je een rustig beeld en filter je subtiel de lichtinval. Voor een statement kies je een lamel van 70 mm. Dit is de breedste lamel en geeft je interieur meteen een stoere look.

Horizontale jaloezieën zijn sfeervol toe te passen in iedere ruimte 7 B&C Raamdecoratie

Perfect voor grote ramen

Heb je grote ramen in huis? Horizontale jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 400 cm. Bovendien kantel je de lamellen eenvoudig en regel je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht. Enthousiast geworden? Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt en ontdek de collectie.

Wil je meer inspiratie of andere vormen van raamdecoratie bekijken? Bezoek dan de website van bece® mode voor je raam!

Horizontale jaloezieën zijn sfeervol toe te passen in iedere ruimte 5 B&C Raamdecoratie
Horizontale jaloezieën zijn sfeervol toe te passen in iedere ruimte 6 B&C Raamdecoratie
Horizontale jaloezieën zijn sfeervol toe te passen in iedere ruimte 4 B&C Raamdecoratie

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This