De nieuwe Groove lampenkap

Op Design District waren wij uitgenodigd om de laatste aanwinst van Puik te komen bewonderen. Tijdens deze inspiratievolle beurs was de release van de nieuwe Groove lampenkap.

Het was pas aan het einde van ons bezoek aan Design District dat we de Groove zagen hangen. Drie lampenkapjes hingen bij elkaar, gegroepeerd en pasten mooi bij alle andere, voor ons zo herkenbare design van Puik. Met recht een aanwinst!

Styling ID Tips & Trends De nieuwe Groove lampenkap 1

Klassiek en Modern

Met een ronding aan de bovenkant die verwijst naar klassieke lijnen, past de Groove zowel in een modern als klassiek interieur. De manier waarop het licht reflecteert op de deze afronding en aan de zijkanten geeft de Groove een mooi accent. Het perfecte voorbeeld van een goed ontworpen product dat eenvoud en creativiteit op een verrassende manier samenbrengt.

Styling ID Tips & Trends De nieuwe Groove lampenkap 4

Mix & Matchen

De lampenkap is gemaakt van een vlakke plaat, waarin het ophangsysteem verwerkt is. De lamp is gevormd door middel van een smeedtechniek, dat als je goed kijkt terug te zien is. De Groove is verkrijgbaar in twee maten en kan worden opgehangen in clusters of naast elkaar. Op deze manier kun je mixen en matchen tussen grote, kleur en je eigen unieke samenstelling bepalen. Deze stalen lampenkappen zijn in de kleuren wit, zwart, grijs en groen te verkrijgen.

Styling ID Tips & Trends De nieuwe Groove lampenkap 4 3

De ontwerper

Puik begon in 2014 met Ilias Ernst te werken. Ernst ontwierp drie producten voor Puik: de Hat-wijnkoeler, de Clork-klok en de Groove-lamp. Ilias Ernst maakt functionele en goed ontworpen producten die eenvoud en creativiteit uitdrukken met een verrassend voordeel.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This