Puik is jarig

Hoera! Puik is Jarig. Voormalig Puik Art viert zijn vijfde verjaardag met een naamsverandering: Puik!

Na vijf succesvolle jaren is Puik Art toe aan een Next Step. Oprichters Daan en Freek laten een frisse wind door het bedrijf waaien. Dat blijft niet alleen bij een naamswijziging. Het jarige Puik viert dit met een geheel nieuwe collectie van maar liefst tien designs.

Styling ID tips en trends Puik is Jarig fauteuil dost lichtgrijs

Puik Art wordt Puik

Een nieuwe art-director werd aangenomen: Tineke Beunders van Ontwerpduo. Onder haar leiding is de huisstijl van Puik compleet vernieuwd: een nieuwe naam, nieuwe website en nieuwe samenwerkingen met bekende ontwerpers als Lex Pott en Frederik Roijé. Hiermee wordt een compleet nieuwe collectie neergezet. Waar de focus eerst lag op klein meubilair en woonaccessoires, switcht Puik nu richting groter meubilair.

Styling ID tips en trends Puik is Jarig stoel geel

Fauteuil Dost

Een wollen loungestoel, geïnspireerd door een van onze grootste basic human needs: comfort. Deze uitnodigende, knusse stoel is ontworpen om een gevoel van verlichting en veiligheid te creëren. Of je nu een slechte dag hebt of weg wilt kruipen met een goed boek, enkele momenten van rust in de DOST is zo opbeurend als een knuffel van een oude kameraad. Fauteuil Dost is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren voor € 1000.

Styling ID tips en trends Puik is Jarig fauteuil dost lichtgrijs achterkant

Puik – the dutch touch

Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.

Styling ID tips en trends Puik is Jarig fauteuil dost donkergrijs

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This