Zitzakken voor iedere woonstijl

Het ultieme relaxen begint bij het neerploffen in een comfortabele zitzak, lekker bij een vuurtje of een favoriet hoekje.

En dat de zitzak in meerdere woonstijlen past bewijzen de drie merken Vetsak, SACKit en Ambient Lounge. Zij bieden namelijk luxe en heerlijk zachte zitmeubelen aan. Van zitzak tot luxe zitzak bank, in trendy kleuren en mooie zachte materialen, niet alleen een genot om in te zitten, maar ook om naar te kijken.

Styling ID Tips en Trends Zitzakken voor iedere woonstijl Filippo Ghezzani Zitzakbank Divano Manhattan

Luxe Zitzakken

De nieuwe collectie is compleet gericht op de zitzak 2.0. Het is nóg comfortabeler dan de traditionele variant en staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je de zachte fauteuil vanwege het relatief lage gewicht overal in huis neerzetten. Het is fijn om er even in te ontspannen voor de televisie, maar deze soft chair past even goed in de kinderkamer. Bovendien biedt de nieuwe collectie een schat aan mogelijkheden wat betreft kleur, maat en uitvoering.

Styling ID Tips en Trends Zitzakken voor iedere woonstijl SACKit RETROit zitzak en poef Dunes Camel

Vetsak zitzakken

Droom je al een tijdje van een superzachte en ‘fluffy’ zitzak? Dan zijn de lounge stoelen uit de nieuwe collectie van het merk Vetsak precies wat je zoekt. Deze soft design chairs hebben een comfortabele ‘Hybrid Memory Foam’ vulling waardoor ze zich perfect naar het lichaam vormen. Bovendien ervaar je overal hetzelfde comfort, omdat er geen sprake is van volumeverlies en harde stukken. De luxe loungestoelen zijn verkrijgbaar in de maten Medium en Large. Daarnaast heb je bij elke maat de keuze uit vier stoffen, te weten Velvet, Flokati, Cord Velours en Free. Maak tot slot het geheel af door er een ‘FootSak’ poef of comfortabele nekkussen bij aan te schaffen en je relax moment kan beginnen!

Styling ID Tips en Trends Zitzakken voor iedere woonstijl SACKit RETROit zitzak en poef Dunes Antraciet

Zitzakken van SACKit

Voor comfortabele zitzakken van hoge kwaliteit zit je bij het Deense merk SACKit goed. SACKit gooit hoge ogen vanwege de functionele en stijlvolle lounge stoelen. Zo ademt de prachtige vintage loungestoel RETROit luxe uit. Het bestaat uit twee compartimenten, waardoor je altijd stevig zit en nooit in de zachte fauteuil wegzakt. Hou je van exclusiviteit? Dan is de RETROit van leder een goede keuze. Natuurleder geeft een woning de nodige warmte en zorgt tegelijkertijd voor een stoere uitstraling. Combineer het eventueel met een van de SACKit poefs om volledig te ontspannen na een drukke dag.

Styling ID Tips en Trends Zitzakken voor iedere woonstijl SACKit RETROit zitzak en poef Dunes Camel 1

Ambient Lounge zitzakken

De soft design chairs van Ambient Lounge zijn vervaardigd uit zware en duurzame materialen, waardoor ze intensief gebruikt kunnen worden in verschillende ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een hotel, bioscoop of je eigen huiskamer. De luxe zachte fauteuils zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood, zwart en grijs. Kies de kleur die past bij de ruimte waarin je het wil plaatsen. Wanneer je neerploft in een Ambient Lounge stoel geniet je nog meer van een kopje koffie, diepe gesprekken of een spannend boek!

Styling ID Tips en Trends Zitzakken voor iedere woonstijl

Ikwilzitzakken is dé plek waar je moet zijn als je een zitzak wilt kopen. De collectie loopt uiteen van eenvoudige modellen tot bijzondere design soft chairs. De oprichters geloven in kwaliteit. Dat is niet alleen terug te zien aan het assortiment, maar ook in de service die geboden wordt. Elke dag van 09.00 tot 17.00 uur staan ze klaar voor hun klanten, wat resulteert in een gemiddelde klantbeoordeling van 9,5. Bij ikwilzitzakken.nl is retourneren gratis en is er een bedenktijd van 30 dagen. Bekijk de complete collectie op www.ikwilzitzakken.nl.

Styling ID Tips en Trends Zitzakken voor iedere woonstijl Zilalila Handgebreide Design Zitzak Nest 2
Styling ID Tips en Trends Zitzakken voor iedere woonstijl Zilalila Handgebreide Design Zitzak Nest 4
Styling ID Tips en Trends Zitzakken voor iedere woonstijl Zilalila Handgebreide Design Zitzak Nest

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This