Schommelen is gezond

De schommel wordt steeds vaker gebruikt als een dynamisch onderdeel in ons interieur en exterieur. Niet alleen bedoeld voor onze kinderen, maar luxe schommels voor de volwassenen.

Ik vind het nog steeds heerlijk om te schommelen. Het is dan ook super dat er steeds meer vormen van schommels op de markt verschijnen. Purple Frog is een label dat ik onlangs ontdekte op een beurs. In gesprek met Ingrid Nijskens leerden we dat schommelen meer is dan fun. Schommelen is gezond!

Styling ID Giveaway blog Schommelen is gezond Marshmallow Swing

Purple Frog

Een schommel in huis heb ik altijd als een soort luxe gezien. Allereerst omdat je huis daar dan genoeg ruimte voor heeft en de luxe dat je iedere dag even kan schommelen. Inmiddels zie je de schommel steeds meer in huis komen. Het gewone houten plankje of de rotan hangstoel het mag allemaal. Uit beide haal ik, als lange dame, niet de gewenste comfort om voor langere tijd te kunnen genieten. De swings van Purple Frog bieden dat wel. De luxe zit hem in de zachte en comfortabele stof waarvan deze schommels gemaakt zijn.

Styling ID Giveaway blog Schommelen is gezond Moonboat Hammock

Schommelen ontspant je

Purple Frog heeft nu ook een mooie variant op de schommel ontwikkeld. In de Moonboat Hammock (plaatje hierboven) kan je lekker wegzakken, zacht schommelend wegdromen. Je wordt er vanzelf rustig en ontspannen van. Het draagt echt bij aan je well being. Deze coole relax schommel voor volwassenen is in prachtige kleuren verkrijgbaar. Een echte eyecatcher in je interieur en in de zomer kan je hem ook buiten gebruiken. Uiteraard is het ook een fantastische speelplek voor kinderen, die hem zelfs als hangmat kunnen gebruiken.

Styling ID Giveaway blog Schommelen is gezond Moonboat Hammock met telefoonhouder

Schommelen helpt bij de fysieke ontwikkeling van het kind

Schommelen helpt onze hersenen om zintuiglijke informatie te verwerken. Door de heen- en weergaande beweging wordt het evenwichtsorgaan van het kind beter ontwikkeld. Ook worden de benen, armen en romp sterker door de bewegingen van een schommel. Genoeg redenen om een schommel in huis te halen. Speciaal voor de kinderen heeft Purple Frog de Marshmallow swing gemaakt. Een hangend kussen, heerlijk zacht, comfortabel en veilig. Deze swing is in vijf verschillende kleuren te verkrijgen.

Styling ID Giveaway blog Schommelen is gezond Marshmallow Swing voor kids

Winactie

Omdat ik gek ben op schommelen en omdat het gezond is voor het kind, geven we in samenwerking met Purple Frog een Marshmallow kinderswing, t.w.v. € 49,95 weg. Klik hier voor de voorwaarden en hopelijk hangt deze schommel, uitgevoerd in de kleur Curacao Aqua, binnenkort bij jou thuis.

Wil je meer informatie over Purple Frog, bezoek dan hier de website!

Beeldmateriaal: Floor de Kler namens Styling ID

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN!

Styling ID Giveaway blog Schommelen is gezond Marshmallow Swing voor kids detail 1
Styling ID Giveaway blog Schommelen is gezond Marshmallow Swing voor kids detail 2
Styling ID Giveaway blog Schommelen is gezond Marshmallow Swing voor kids detail 3

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This