Dutch Design Chair Safari Animals avontuurlijk echt!

Wie avontuurlijk is aangelegd, zal direct enthousiast worden bij het zien van de nieuwste Dutch Design Chair Safari Animals.

Deze dierrijke editie vond zijn inspiratie op de Savanne van Afrika. Een kudde van verschillende wilde dieren geven jouw interieur een spannende en kleurrijke touch.

Styling ID Tips en Trends Dutch Design Chair Safari Animals avontuurlijk echt 2

Geen tijd of geld om op safari te gaan?

Kies dan voor het wilde, echte leven vol avontuur in de vorm van een Dutch Design Chair. Op deze kruk staan Afrika’s meest indrukwekkende dieren harmonisch bij elkaar op de savanne. Ze stralen zowel rust, warmte als puurheid uit. Maar vergist je niet, één beweging en ze laten hun ware aard zien. Nu levert de Dutch Design Chair Safari Animals als nachtkastje of krukje geen problemen op, ook niet in kinderkamers. Dit kleine stukje Afrika in de vorm van echt Dutch Design heeft een verkoopprijs van € 21,95.

Styling ID Tips en Trends Dutch Design Chair Safari Animals avontuurlijk echt 1

Zo sterk als een leeuw

De Dutch Design Chair is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De Chair is erg sterk en kan met gemak 200 kilo dragen. Naast deze oersterke kenmerken zijn het de verschillende trendy designs, die deze kruk zo bijzonder maken. De Dutch Design Chair mag zich dan ook terecht winnaar van de Red Dot Design Award 2013 noemen. Of zoals de New York Times het passend omschreef: ‘standout creation’.

Styling ID Tips en Trends Dutch Design Chair Safari Animals avontuurlijk echt 3

Over Dutch Design Brand

Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is daarbij een basisvoorwaarde. Bekijk de complete collectie op www.dutchdesignbrand.com en check de verkooppunten bij jou in de buurt.

Styling ID Tips en Trends Dutch Design Chair Safari Animals avontuurlijk echt

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This