Dutch Design Brand brengt romantische stillevens tot leven

Wie kent de prachtige stillevens uit de 17e eeuw niet? Voor de nieuwste Storage Box liet Dutch Design Brand zich inspireren door deze kleurrijke boeketten. Met het resultaat brengt het Lifestylemerk de romantische bloemenprints uit de Gouden Eeuw weer tot leven.

Naast de bloemenprint voegt Dutch Design Brand een Doodles en Earth print toe aan de collectie. Voor welk design je ook kiest, één ding is zeker: met deze opbergboxen wordt opruimen een feest!

dutch-design-brand-brengt-romantische-stillevens-tot-leven-flowers-storage-box

Ode aan de meesters

Dutch Design Brand brengt romantische stillevens tot leven op de Flowers Storage Box. De print is gebaseerd op oude olieverfschilderijen uit de zeventiende eeuw. Een geweldig eerbetoon aan de grote meesters uit de Gouden Eeuw. De doos komt zowel in een klassiek als modern interieur mooi tot zijn recht. Ideaal om een saaie ruimte te voorzien van een frisse look en een originele manier om rommel uit het zicht op te bergen.

dutch-design-brand-brengt-romantische-stillevens-tot-leven earth-storage-box

Doodles & Earth

Het design van de Earth Storage Box sluit goed aan bij de huidige ‘Down to Earth’ interieurstijl van dit moment. De print doet je denken aan een mooie zonsopkomst. Door het gebruik van rustige aardetinten en de overgang in lagen komt elke kleur goed uit de verf. Je blijft kijken naar het kleurtafereel en geniet van de rust die het design uitstraalt. Kan jouw interieur juist wel een boost gebruiken, dan is de opvallende Doodles Storage Box meer iets voor jou. Deze print bestaat uit een mix van kunstzinnige gekleurde vlakken. Zeker in een ruimte waarin de muren een effen kleur hebben, zal de Doodles opbergbox fungeren als een blikvanger. De Dutch Design Storage Boxen zijn ideaal om rondslingerend speelgoed en tijdschriften in op te bergen, maar door de geweldige designs ook een sfeervolle woonaccessoire op zichzelf.

dutch-design-brand-brengt-romantische-stillevens-tot-leven-doodles-storage-box-2

Dutch Design Storage Box

De Dutch Design Storage Box is verkrijgbaar in verschillende designs. Of je nu houdt van naturel of klassiek of liever gaat voor robuust en stoer, voor iedereen is een passend design te vinden. De boxen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken van de boxen gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De Dutch Design Storage Box heeft een verkoopprijs van € 14,99. Met uitzondering van de Natural Leaves en Vinyl, deze kosten € 13,50.

dutch-design-brand-brengt-romantische-stillevens-tot-leven flowers-storage-box-2

Over Dutch Design Brand

Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen krukjes, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur. De producten zijn te koop www.dutchdesignbrand.com of een van de andere verkooppunten.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Volg ons op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This