Welke dutch design lamp past bij jou?

Ben je op zoek naar unieke verlichting designed op eigen bodem? Puik heeft de collectie uitgebreid met twee verrassende lampen: Groove en Cone.

Hoe leuk zijn deze hanglampen van Puik?! Ze hebben verschillende vormgeving, maar beide lampen zijn in meerdere woonstijlen toepasbaar. Dan is het nog leuker om echt Nederlands design in huis te hangen.

Styling ID Tips en Trends Welke dutch design lamp past bij jou? PUIK Designlamp Groove 1

Groove

Groove is één van de nieuwe lampen in de collectie van PUIK. Groove is ontworpen door Ilias Ernst en gemaakt van hoogwaardig staal. Het is een klassieke en toch eigentijdse hanglamp die in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar is. Het eenvoudige en elegante ontwerp past zowel in een klassiek als een modern interieur. Hang de Grooves in verschillende maten of kleuren bij elkaar voor een impactvolle stijl of laat de eenvoudige lijnen en de laidback elegantie het middelpunt op zich zijn. Groove is verkrijgbaar in groen, zwart, grijs en wit.

Styling ID Tips en Trends Welke dutch design lamp past bij jou? PUIK Designlamp Cone 3

Cone

De hanglamp Cone is absoluut een blikvanger in je interieur. Getekend vanuit één lijn en gemaakt van staal en glas, straalt hij eenvoud en elegantie uit, met een beetje pit. De Cone is ontworpen door Kranen en Gille, die als doel hebben om verschillende disciplines, vakmanschap en hun eigen esthetiek te combineren tot aansprekende designs. Cone lijkt de industriële revolutie uit te stralen met de zachtheid van natuurlijke vormen. Deze designlamp is verkrijgbaar in een zwarte, witte, grijze en donkerblauwe uitvoering.

Styling ID Tips en Trends Welke dutch design lamp past bij jou? PUIK Designlamp Groove 2

Puik – the dutch touch

Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.

Styling ID Tips en Trends Welke dutch design lamp past bij jou? PUIK
Styling ID Tips en Trends Welke dutch design lamp past bij jou? PUIK Designlamp Groove 3
Styling ID Tips en Trends Welke dutch design lamp past bij jou? PUIK Designlamp Cone 4
Styling ID Tips en Trends Welke dutch design lamp past bij jou? PUIK Designlamp Groove 4
Styling ID Tips en Trends Welke dutch design lamp past bij jou? PUIK Designlamp Cone 2

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This