De sfeervolle kaarslichtjes van Puik

Houd jij ook van kleine lichtjes? Dat vind ik het meest sfeervolle in de decembermaand. De straten, huizen en winkels worden sfeervol verlicht met kleine lichtjes. Kaarslicht is het hele jaar mijn favoriet.

Kaarslicht is in ieder jaargetijde gezellig. Maar in deze donkere dagen geven ze niet alleen licht, het kleine vlammetje verwarmt de sfeer. Vandaar dat Puik twee design kandelaars introduceert. Voor jou of als cadeau onder de kerstboom?

Styling ID Tips & Trends De sfeervolle kaarslichtjes van Puik Conic kandelaar wit sfeer

Conic kandelaar

De bijzondere Conic kandelaar combineert glad beton met een opvallende goudkleurige of zwarte metalen veer. Perfect om je interieur een industrieel tintje te geven. Sfeer gegarandeerd! Uniek aan deze kandelaar is dat je de kaars kunt vastklemmen met de veer, dus geen gestuntel meer om een kaars goed in een kandelaar te krijgen. Pas het beton aan je eigen smaak aan door er een gekleurde kaars in te zetten.

Styling ID Tips & Trends De sfeervolle kaarslichtjes van Puik Conic kandelaar wit

Silly kandelaar

Laat je niet misleiden door de naam van deze kandelaar. De Silly kandelaars zijn namelijk precies het tegenovergestelde: ze zijn eerder slim te noemen. Ze zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachte. Zo kunnen ze zowel waxinelichtjes als lange kaarsen vasthouden. Draai de houder om en geniet! De Silly kandelaars hebben een simpel en tijdloos ontwerp, maar zijn zeker niet saai. Ze verlichten de ruimte op meer dan één manier.

Styling ID Tips & Trends De sfeervolle kaarslichtjes van Puik Silly kandelaar rood

Puik – the dutch touch

Dutch design is teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.

Styling ID Tips & Trends De sfeervolle kaarslichtjes van Puik Silly kandelaar blauw
Styling ID Tips & Trends De sfeervolle kaarslichtjes van Puik Silly kandelaar zwart

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]