Keukens in coole winterkleuren

Bij winterse kleuren denken we automatisch aan sneeuw en ijs. Mooi wit, helder blauw en grijstinten; een prachtige kleuren combinatie, die we komend woonseizoen terug zien bij Keller Keukens.

Geïnspireerd door de schoonheid van Arctische gebieden heeft het designteam van Keller Keukens een nieuwe keukentrend ontworpen: Arctic Blue.

Styling ID Blog Keukens in coole winterkleuren Escalade sneeuw-A

Hoogglans wit en chroom

Glans en weerspiegeling vormen de sleutelwoorden van de keukentrend Arctic Blue. Deze elementen zijn vertaald naar een modern keukenontwerp met witte, hoogglans(lak) fronten. Door de spiegeling van de hoogglans fronten ontstaat meer dieptewerking en heeft de moderne keuken een lichte en ruime uitstraling. Ook het materiaal chroom heeft een reflecterende werking. Het designteam van Keller paste daarom chromen accessoires toe, zoals de strakke keukenkraan Lanesto Urban Moscow (haaks).

Styling ID Blog Keukens in coole winterkleuren Escalade sneeuw-B

Gloednieuwe keuken: Edena

De strakke, moderne keuken is voorzien van een wandkast in het gloednieuwe model Edena. Dit model beschikt over een geïntegreerde cassettegreep (rvs) en is afgewerkt met een lichtblauwe zijdeglanslak. Het lichtblauw geeft de keuken een zacht kleuraccent, zonder de uitstraling van rust en ruimte te verstoren. Een aantal opvallende, kobaltblauwe accessoires maken de keuken helemaal af.

De moderne keuken is voorzien van een bijpassend werkblad van DecorTop. Dit materiaal, uitgevoerd in de natuurgetrouwe kleur Wild Silver, geeft de sfeer van krachtig steen en is tegelijkertijd praktisch in gebruik. Dat kan, Om de keuken helemaal compleet te maken is luxe ATAG-apparatuur toegepast. Daarmee heeft deze mooie keuken alles in huis om u van alle kookgemakken te voorzien.

Styling ID Blog Keukens in coole winterkleuren Escalade sneeuw-DETAIL_3

Het beste van twee werelden

Deze Keller keuken combineert het beste van twee werelden; greeploos en TIP-ON. De bovenste korven van de korvenkasten zijn namelijk uitgevoerd met een greeplijst, hierdoor kunt u gemakkelijk uw vingers achter het front plaatsen om het te openen. De onderste korven zijn juist voorzien van TIP-ON techniek. U opent de korven moeiteloos door zacht met uw hand, of bijvoorbeeld met uw knie, tegen het front te duwen. Ideaal als u uw handen vol heeft.

Styling ID Blog Keukens in coole winterkleuren Escalade sneeuw-DETAIL_2

Wil je nog meer keukeninspiratie opdoen? Kijk dan even op de website van Keller Keukens!

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This