Tropical Vibes

Met de oplopende temperatuur begint het voorjaarsgevoel met de minuut toe te nemen. Zo ook de eerste signalen van een opruimwoede! Beheerst begin ik met het uitpakken van een tas, met allerlei verzamelde folders van de afgelopen voorjaarsbeurzen. Bij een beursbezoek verzamel je vaak materiaal, dat later zo de prullenbak in verdwijnt. Met de jaren heb ik geleerd selectief te zijn in wat ik meeneem. Dus voordat de tas weggegooid wordt, neem ik er nog even een kijkje in. Gelukkig maar want de Spring Summer krant van Kitsch Kitchen springt direct in het vizier. Een kleur explosie neemt bezit van mijn bureau! Het opruimen moet nog maar even wachten. Eerst genieten van deze Tropical Vibes, die zo onverwachts mijn koffiebreak opvrolijken.

Styling ID blog Tropical Vibes koffiebreak

Kitsch Kitchen

Kitsch Kitchen is een Nederlands bedrijf, dat in 1994 is gestart met de import van vrolijk gekleurde keuken- en woonartikelen uit Mexico. Vooral het tafelzeil met felgekleurde prints vond direct gretig aftrek. Met het idee om van dit tafelzeil tassen te laten maken, was ook het merk Kitsch Kitchen geboren.

Styling ID blog Tropical Vibes tafelkleden Kitsch Kitchen

Deurjuwelen

Met de lente in het vooruitzicht, verheug ik me op het buitenleven. Ik verheug me niet op de vliegende insecten, die dan ongevraagd het huis binnen vliegen. Daar heeft Kitsch Kitchen bijzonder leuke vliegengordijnen voor! Van exotische Cackatoo tot de artistieke Blossom van Van Gogh, voor iedereen is er een hip kralengordijn bij. Past de vintage stijl beter bij jouw huis, kies dan voor de Macramé versie. Dit bohochique katoenen deurgordijn is verkrijgbaar in wit en groen.

Styling ID blog Tropical Vibes deurjuwelen Kitsch Kitchen
Styling ID blog Tropical Vibes deurgordijn macramé Kitsch Kitchen

Juicy Summer

Het hele magazine staat boordevol exotische gadgets. Genoeg om de zon in huis te laten schijnen. Wil je deze zomer een tropical feestje geven, dan moet je echt even kijken op de website van Kitsch Kitchen. Of bezoek hun winkel in Amsterdam om in de Mood te komen. Met deze boost aan zonneschijn kan onze dag vandaag niet meer stuk.

Beeldmateriaal:
– Kitsch Kitchen
– Styling ID

 

Pin It on Pinterest

Share This