Verleng de zomer met tropical prints van Roomblush

Deze zomer verbleven we massaal in JardiniΓ«, op Costa del Balkon of Rundumhause en waanden we ons door de hoge temperaturen stiekem toch in het buitenland.

Nu is iedereen weer aan het werk en staat het najaar voor de deur. Gelukkig kun je met de nieuwe tropische prints van Roomblush nog wat langer in de zomerse sferen (be)hangen!

Roomblush tropical prints behang-jardin-secret-green-1

Op reis met Roomblush

Met de vrolijke prints in warme zomerse kleuren of zachte pasteltinten maakt het behang van Roomblush van een kale muur een echte blikvanger. Behang Voyage is geΓ―nspireerd op de reis die je maakt en het zwembad waar je in plonst als je de bestemming hebt bereikt. De Jardin Secret geeft het speelse zuidelijke buitenleven weer en verwijst naar de verborgen pareltjes die je op vakantie ontdekt. Behang The South doet je denken aan die ene mooie plaats waar je bent geweest of nog wel eens wilt bezoeken. Met het behang van Roomblush voelt het alsof je op reis gaat of kun je nagenieten van die ene bijzondere vakantie.​

Roomblush tropical prints behang-jardin-secret-pastel-2

Een huiselijk gevoel in elke kamer

Het kantoor, de speelkamer van de kids of de living waar jij heerlijk tot rust komt: elke kamer in het huis leeft op met kleur en zonlicht. De behangcollectie van Roomblush bestaat uit unieke prints die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar het huiselijke gevoel ook nog eens compleet maken. De prints zijn uniek, hip, speels, basic; Roomblush verkoopt behang voor jong en oud.

Roomblush tropical prints behang-the-south-glowing-1

In anderhalf uur een nieuwe muur

Het is heel begrijpelijk dat je door het thuiswerken huisgenoten achter het behang wilt plakken, maar liever niet met deze nieuwe collectie. Daar is die veel te mooi voor! Het vliesbehang van Roomblush krijg je handig op de muur, zelfs als je twee linkerhanden hebt. Elke rol heeft 4 banen (50 x 285 cm) waarmee een muur van maximaal twee meter behangen kan worden. Knal de radio aan en ga aan de slag; binnen anderhalf uur tijd heb jij een compleet nieuwe muur!

Roomblush tropical prints behang-voyage

Over Roomblush

Sinds 2013 betovert de collectie van Roomblush ruimtes en zorgt het voor een intens gevoel dat mensen blij maakt. Elke kamer in huis leeft op met kleur en zonlicht. De prints zijn joyful, hip en speels en daardoor toegankelijk voor iedereen. Laat je inspireren op de Instagram-pagina van Roomblush of bekijk de hele collectie op www.roomblush.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This