Slapen in stijl

Geniet jij ook zo van die mooi gestylde bedden in de woonmagazines? En hoe heerlijk is het niet, als je in een hotel slaapt in zo’n prachtig bed? We zijn vaak goed in het stijlen van de woonkamer, badkamer, keuken etc. Ook de slaapkamer word vaak stijlvol aangepakt. Maar waarom kiezen we dan toch vaak voor het oude dekbed? Iedereen wil toch slapen in stijl?

Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style st-Remy

PR-Event van House in Style

Tijdens een PR-event laat Desiree Schouten, eigenaresse van House in Style, ons kennis maken met bijzondere combinaties van verschillende pure materialen, fijne stoffen en natuurlijke kleuren. In de collectie van House in Style draait het vooral om
de materialen: die zijn van superieure kwaliteit, van ‘het garen tot de finishing’. De stoffen worden exclusief voor het merk geselecteerd en op ambachtelijke wijze geproduceerd door Portugese vaklieden. Om extra zachtheid op de huid te creëren, worden veel van de stoffen ook nog eens speciaal behandeld.

Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style Sardinia Misty
Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style Sardinia Misty kussens

Materialen en kleuren

Linnen is prachtig, maar wordt niet door iedereen als prettig ervaren. House in Style heeft daarvoor een passende oplossing. Door materialen te combineren, zoals warm zacht flanel in 100% katoen met frisse witte zachte percale in 100% katoen. Zo is de ene kant van een kussen bijvoorbeeld prachtig om te zien en de andere kant zacht om op te slapen. Om ons te overtuigen van dat genot, mochten we alle materialen pakken, bekijken en vooral ervaren. En het is inderdaad een genot!

Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style materialen
Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style zachte materialen

Wat echt een lust voor het oog is, zijn de kleuren! De natuurlijke tinten komen uit één kleurenfamilie en vormen samen een rustig, maar krachtig kleurenpallet wat eindeloos gecombineerd kan worden. Prachtig zijn de diverse tinten in verschillende texturen. Hiermee geef je jouw bed extra allure.

Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style tinten

Challenge: Style your bedroom winterproof

Na verwend te zijn met overheerlijke hapjes, werden we uitgedaagd om zelf een bed te stylen.

Het voelde alsof ik in een snoepjeswinkel beland was!

Nou daar deden we natuurlijk aan mee.  Alle producten die in de stand aanwezig waren mochten we gebruiken. Het voelde alsof ik in een snoepjeswinkel beland was! Mijn tegenstander Romina van Interieurtips.eu daagde mij uit. Na een rommelig gestoei met dekbedden en kussens, leverden wij beide totaal verschillende gestylde bedden op.

Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style challenge gestyled bed door Nancy van Styling ID
Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style challenge gestyled bed door Romina van Interieurtips.eu

Na ons volgden de overige kandidaten. En ook zij wisten weer een andere look te creëren. Winnares Joelle Baelde van The Style Box werd beloond met een prachtig plaid. Enthousiast sloten we de middag af. Met een goodiebag in de hand namen we afscheid. Een beetje beschamend kijkend naar de rommel die we achterlieten, gingen we met een heel goed gevoel op huis aan.

Styling ID Blog: Slapen in stijl House in Style challenge winnares Joelle Baelde van The Style Box

Stijlvol textiel

Wat een leuk PR-event en wat een prachtige producten. Wil jij thuis ook zo’n luxe bed creëren? Bezoek dan de webshop van House in Style. Als je eerst het product wilt ervaren, bezoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook deze informatie vind je op de website van House in Style.

Desiree Schouten ontzettend bedankt voor jouw gastvrijheid, je professionele uitleg en voor de spontane challenge! Ook een compliment aan de dames: Aniek en Maika van PR bureau Talk About!

Foto’s:

  • House in Style
  • Styling ID