Slapen onder een schilderij van Vincent van Gogh

Beleef de mooiste dromen onder een echte van Gogh! Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het design team van Bedding House zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen.

Een unieke samenwerking tussen één van de meest gewaardeerde musea in de wereld, het Van Gogh Museum Amsterdam, en Bedding House – leidend expert in bedtextiel heeft geresulteerd in een speciale bedtextiel collectie.

Styling ID tips en trends Slapen onder een schilderij van Vincent van Gogh 4

Bekende dessins

De dessins zijn gebaseerd op de bekende schilderijen van Van Gogh, die elk een verhaal van dromen, passie en schoonheid vertellen. Vanzelfsprekend past het kleurenpalet perfect bij aankomende mode en interieur trends. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoensatijn, wat comfort en een prachtige glans geeft.

Styling ID tips en trends Slapen onder een schilderij van Vincent van Gogh 2

Over Van Gogh Museum Enterprises

Onder de merknaam ‘Van Gogh Museum Amsterdam, ontwikkelt Van Gogh Museum Enterprises BV (VGME) een variëteit aan producten en diensten gebaseerd op de missie van het Van Gogh Museum om het leven en werk van Vincent van Gogh toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen met als doel hen te verrijken en te inspireren. Al deze producten en diensten worden ontwikkeld – ook in samenwerking met externe partners – met Vincent van Gogh ’s nalatenschap in gedachten. De gegenereerde inkomsten dragen bij aan de ondersteuning van activiteiten van het Van Gogh Museum.

Styling ID tips en trends Slapen onder een schilderij van Vincent van Gogh 3

De Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie zal vanaf najaar 2019 worden verkocht bij geselecteerde retailers en in online winkels over de hele wereld.

Styling ID tips en trends Slapen onder een schilderij van Vincent van Gogh

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This