inspiratieevenement voor winkeliers en interieurspecialisten

Wander Trade Event in België

Wander is een inkoopevenement waarbij je de nieuwste collecties voor de winkel of project ontdekt en/of bestelt. Met meer dan 100 toonaangevende lifestyle merken die de nieuwigheden herfst/winter ’18 laten zien, mag je deze beurs niet missen.

WANDER is een toegankelijk en inspirerend professioneel evenement op een creatieve locatie waar je de nieuwste trends en innovaties op het gebied van interieurontwerp, decoratie, geschenken en trends kunt ontdekken .

inspiratieevenement voor winkeliers en interieurspecialisten 2

Na het eerste en tweede succesvolle deel, in een oude tapijtfabriek in Sint-Niklaas, verhuist het WANDER-circus naar twee nieuwe locaties in dezelfde stad met meer ruimte en nog meer mogelijkheden. Allereerst de WANDER HAUS , een design hal van 2000 m2 met alle voorzieningen die nodig zijn voor een geslaagd evenement; en ten tweede, de WANDER-KERK waar je de ‘WANDER CONCEPT STORE’ kunt vinden. De twee locaties liggen op loopafstand van elkaar op slechts 200 meter van elkaar. Tussen hen is een parkeerterrein met ruimte voor 500 auto’s.

inspiratieevenement voor winkeliers en interieurspecialisten 3

THEMA WANDER: Het duizendjarige roze volume

De WANDER HAUS Bar zal natuurlijk Pink zijn, maar wat nog belangrijker is: in onze tweede WANDER CHURCH- locatie is een WANDER CONCEPT STORE  met de nieuwste samengestelde lente-zomerproducten in Millennial roze.

Wander is  zondag 16 en maandag 17 september alleen voor professionals van 10.00 – 19.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van Wander.

Pin It on Pinterest

Share This