Styling ID Beurzen en Evenementen Inspirerend Pinksterweekend bij Hof & Huis

Inspirerend Pinksterweekend bij Hof & Huis

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor komend weekend? Dan is een ritje naar België de moeite waard, ervaar een inspirerend Pinksterweekend bij Hof & Huis

Het prachtige park van het neogotisch Kasteel d’Aertrycke te Torhout is perfect onderhouden met daarin een prachtige verzameling aan in- en uitheemse bomen, duiventil, badhuis, boothuisjes en twee grote vijvers die het kasteel als het ware omarmen. Door zijn jarenlange traditie is deze beurs uitgegroeid tot een ware topper voor bezoeker en exposant!

Bezoek “Hof & Huis” op zaterdag 19, zondag 20 en pinkstermaandag 21 mei telkens van 10 tot 18u.

Styling ID Beurzen en Evenementen Inspirerend Pinksterweekend bij Hof & Huis 1

De laatste weken schiet de natuur pas echt uit haar sloffen: zomerse temperaturen, de natuur herleeft en het is een plezier om buiten te leven. Geef toe, het moment om inspiratie op te doen, weer op zoek naar iets nieuws… Op “Hof & Huis” doe je inspiratie op bij heel wat nieuwe en vernieuwende exposanten. Want daarvoor kom je toch naar een event als het onze: geïnspireerd weer naar huis om een hele zomer te genieten van je eigen tuin of terras. De zomer kan niet lang genoeg duren. We zijn er helemaal klaar voor!

Meer informatie vind je hier!

Pin It on Pinterest

Share This