Styling ID Beurzen en Evenementen ETC Design Center showt najaarscollecties op consumenteninspiratiedag 1

ETC Design Center showt najaarscollecties aan consument

Het gehele jaar door is ETC het toneel waar professionals hun collecties inkopen en inspiratie opdoen op het gebied van meubelen, verlichting, stoffen, verf, wandbekleding, buitenmeubelen, vloerbekleding en woonaccessoires. Vier keer per jaar opent het design center van Europa ook haar deuren voor consumenten. Het gevarieerde aanbod aan exclusieve interieur- en exterieurmerken en -collecties is dan ook toegankelijk voor publiek. Het nieuwe interieurseizoen start traditiegetrouw in september.

Styling ID Beurzen en Evenementen ETC Design Center showt najaarscollecties op consumenteninspiratiedag

De consumenteninspiratiedag vindt dan ook plaats op zondag 16 september 2018. Voor ETC exposanten het moment om hun nieuwe najaarscollecties te presenteren. Bovendien biedt ETC tijdens deze speciale dag interessante lezingen en is het mogelijk een gratis interieurconsult te boeken. Kortom: hét moment om te ontdekken wat er komend seizoen speelt in de wereld van interieur.

Styling ID Beurzen en Evenementen ETC Design Center showt najaarscollecties op consumenteninspiratiedag 3
Styling ID Beurzen en Evenementen ETC Design Center showt najaarscollecties op consumenteninspiratiedag 4

Speciaal voor de consumenteninspiratiedag heeft ETC Design Center Europe de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals. Zij helpen consumenten tijdens de inspiratiedag met diverse vraagstukken. Bezoekers kunnen zich bij één van de deelnemende interieurontwerpers inschrijven voor het gratis interieurconsult. Binnenkort worden de deelnemende interieurprofessionals op de website voorgesteld: www.etcdesigncenter.com/consumenten-inspiratiedag.

Toegang & service

Toegang tot de ETC consumenteninspiratiedag verkrijgen consumenten door het aanschaffen van een toegangskaart, welke online te koop is. ETC is op zondag 16 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor de deur of op een naast gelegen P+R. Luxe shuttlebussen vervoeren bezoekers van en naar het design center.

www.etcdesigncenter.com

Styling ID Beurzen en Evenementen ETC Design Center showt najaarscollecties op consumenteninspiratiedag 2

Pin It on Pinterest

Share This