Deze keramische houtkachel is een kunstobject

De functionaliteit van een houtkachel is duidelijk, maar het oog wil ook wat. Zeker wanneer de kachel een prominente plek in ons interieur inneemt. Met de Italiaanse design collectie keramische houtkachels van La Castellamonte haal je ook een kunstobject in huis. De kachels worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Met vakkundige handen worden de kachels naar wens geproduceerd en gedecoreerd. De kachels uit de klassieke en moderne lijn zijn in verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren te verkrijgen.

RoundStack

Met de RoundStack houtkachel van La Castellamonte haal je niet alleen gezelligheid en warmte in huis, maar ook kleurrijke opties, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Deze Italiaanse houtkachel is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je de kachel perfect kunt afstemmen op jouw interieur. Zo wordt de kachel niet alleen een functioneel verwarmingstoestel, maar ook een stijlvolle eyecatcher in huis.

deze-keramische-houtkachel-is-een-kunstobject 3

Deze keramische houtkachel is een kunstobject

De RoundStack is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer veilig in gebruik. De kachel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en beschikt over een goed afgesloten verbrandingskamer, waardoor er geen schadelijke stoffen in de kamer terechtkomen. Bovendien heeft de kachel een veiligheidsglas dat bestand is tegen hoge temperaturen en voorkomt dat vonken uit de kachel springen.

Daarnaast is de RoundStack ook milieuvriendelijk. De kachel is uitgerust met een innovatief verbrandingssysteem dat ervoor zorgt dat er zo min mogelijk schadelijke stoffen in de lucht terechtkomen. Bovendien is de kachel zeer efficiënt en verbruikt hij minder hout dan traditionele houtkachels, waardoor je niet alleen het milieu ontziet, maar ook bespaart op je stookkosten.

Kijk voor meer informatie op de website van Art of Fire.

deze-keramische-houtkachel-is-een-kunstobject 4
deze-keramische-houtkachel-is-een-kunstobject

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]