No nonsens meubels

De nieuwste toevoegingen aan de meubelcollectie van blomus: Lua en Tasi, zijn een perfecte aanvulling voor jouw interieur.

TASI

Tasi is de nieuwe, modulaire bank van blomus. Tasi geeft je de vrijheid om de exacte combinatie van modules te creëren die past bij je behoeften. Met zijn lage rugleuning en brede zitting is Tasi ontworpen voor ontspanning, de acht verschillende modules geven een oneindig aantal mogelijke configuraties om mee te spelen.

no-nonsens-meubels 4

LUA

Lua is een comfortabel en eigentijds meubelstuk dat je niet wilt missen. Deze bank combineert zachte vormen met de strakke esthetiek waar blomus bekend om staat. De perfecte balans tussen een gedefinieerde, precieze buitenkant, het zacht gebogen rugkussen en de zichtbaar comfortabele zitting geven Lua een unieke identiteit. Je kunt kiezen uit een elegante tweezits- of driezitsbank, samen met een bijpassende poef.

Lua en Tasi zijn verkrijgbaar in een reeks hoogwaardige stoffen van het Deense bedrijf Kvadrat, evenals een speciale collectie stoffering die zorgvuldig door blomus is samengesteld voor de nieuwe meubelcollectie.

Kijk voor meer informatie op de website van Blomus.

no-nonsens-meubels 3
no-nonsens-meubels 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]