Zomer vol kleur en fleur

De lente is in volle gang en de zomer staat voor de deur. Dat betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten van het buitenleven. Het is hoog tijd om ons terras of balkon gezellig te maken met de mooiste zomerbloeiers. En daarbij hebben we geluk, want vanaf half april kunnen we al beginnen met het creëren van ons eigen bloemenparadijs.

Festival Colours heeft een bijzondere collectie kant-en-klare zomerbloeiers. Elke pot bevat een smaakvolle combinatie van verschillende planten, van een bonte kleurenmix tot ton-sur-ton. De plantcombinaties zorgen tot diep in het najaar voor kleur en fleur. Dat is puur genieten!

De zomerbloeiers van Festival Colours zijn niet alleen geschikt voor toepassing in potten en balkonbakken, maar kunnen ook in de border geplant worden. Er zijn fraaie combinaties van onder meer Verbena, Lobelia, Bacopa, Petunia, Calibrachoa en Nemesia. De verschillende kleuren, bloemvormen en -groottes in één pot geven je dat heerlijke zomergevoel. En vergeet vooral niet om eens je neus in de bloemen te steken, want soorten als Nemesia hebben een heerlijk zoete geur.

zomer-vol-kleur-en-fleur 2

Zomer vol kleur en fleur

Vlinderfeest
Behalve voor jezelf zijn de zomerse plantencombinaties ook een feest voor vlinders, honingbijen en andere bestuivers. Ze komen er graag nectar halen. Daarbij zorgen de verschillende zomerbloeiers voor een gevarieerd voedselaanbod.

Gemak & genieten
De zomerbloeiers van Festival Colours zijn eenvoudig te verzorgen. Het is slechts een kwestie van regelmatig water en plantenvoeding geven. Als je bovendien de uitgebloeide bloemen weghaalt, dan maken de planten weer nieuwe bloemknoppen aan. Zo geniet je tot diep in het najaar van kleur. Voor wie weinig tijd heeft, heeft Festival Colours kant en klare zomerbloeiers in decoratieve potten met een ingebouwd waterreservoir. Die hoef je alleen maar neer te zetten en het zomerfeestje kan direct beginnen…!

De zomerse plantencombinaties zijn verkrijgbaar vanaf april bij onder meer tuincentra, bouwmarkten en supermarkten. Kijk voor meer informatie op www.festivalcolours.nl

Fotocredit: Festival Colours

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]