Met Dekton creëer je duurzame buitenruimtes

Het is heerlijk om buiten te zijn en te genieten van de frisse lucht en het zonlicht. Buitenruimtes zoals veranda’s, terrassen of tuinen zijn dan ook waardevolle plekken van het huis waar we kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Het vergroten van het woon- en leefplezier kan eenvoudig worden gerealiseerd door het creëren van duurzame buitenruimtes. Met het materiaal Dekton wordt dit mogelijk gemaakt.

Dekton is een materiaal dat bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Hoge temperaturen, vorst, zon, hagel en wind hebben geen invloed op dit materiaal. Daarnaast is Dekton kras- en vlekbestendig en heeft het een lage waterabsorptie. Dit maakt het perfect voor buitenkeukens, terrasvloeren en de afwerking van zwembadvloeren en gevels. Het is een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens weinig onderhoud nodig heeft.

met-dekton-creeer-je-duurzame-buitenruimtes 2

Met Dekton creëer je duurzame buitenruimtes

Dekton wordt in groot formaat geproduceerd en heeft daardoor weinig voegen. Dit maakt het niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar het zorgt er ook voor dat het exterieur en interieur perfect op elkaar kunnen worden afgestemd. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is daarom een perfect materiaal voor zowel binnen als buiten.

Cosentino, de producent van Dekton, streeft naar duurzaamheid en een circulaire economie. Daarom bevatten alle Dekton kleuren 15-85% gerecyclede materialen uit het eigen productieproces. In 2016 ontving Cosentino een milieuproductverklaring voor Dekton en in 2020 behaalde Dekton de Carbon Neutral productcertificering voor zijn gehele kleurenportefeuille. Dit betekent dat Dekton zich onderscheidt als het enige CO2-neutrale materiaal van cradle-to-grave.

met-dekton-creeer-je-duurzame-buitenruimtes 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]