Laat je leiden in het donker

Als het donker is, kan het lastig zijn om je weg te vinden in huis. Maar met de Gira wandcontactdoos met randaarde en LED-oriëntatielamp hoef je je geen zorgen te maken. Deze slimme combinatie van licht en stroomvoorziening zorgt voor efficiënte verlichting in het donker.

De Gira wandcontactdoos met randaarde en LED-oriëntatielamp heeft een geïntegreerde lichtbalk in het onderste deel van de wandcontactdoos. Deze lichtbalk zorgt voor subtiele verlichting op de grond die je de weg wijst. Bovendien is de wandcontactdoos uitgerust met een schemering sensor, waardoor het licht automatisch wordt ingeschakeld zodra het donker wordt en weer wordt uitgeschakeld als het licht wordt.

laat-je-leiden-in-het-donker-2

Laat je leiden in het donker

De Gira wandcontactdoos met randaarde en LED-oriëntatielamp is nu ook verkrijgbaar in mat zwart. Naast het schakelaarprogramma Gira E2 is deze opbouwoplossing met verlichting ook beschikbaar voor de Gira Standard 55 in zuiver wit glanzend.

Deze wandcontactdoos is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De matzwarte kleur geeft een moderne en minimalistische uitstraling aan elk interieur, terwijl het zuiver wit glanzende model juist een klassieke en elegante look heeft. Bovendien is de Gira wandcontactdoos met randaarde en LED-oriëntatielamp eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]