Deze behangcollectie brengt de magie van de natuur in huis

De nieuwste behang- en fotobehang collectie van Clarissa Hulse is boordevol trendy kleuren, patronen en luxe texturen. De collectie van Graham & Brown is een ode aan de tijdloze schoonheid van de natuur en toont elk blad, elke stengel, elke knop en elke bloem die Clarissa in de wildernis van Wiltshire heeft verzameld en zorgvuldig heeft gefotografeerd in haar studio in Londen.

Laat je betoveren door het Serendipity fotobehang, een grootschalig patroon van fijne bladerlagen in olijfgroen en turquoise tinten. Dit op maat gemaakte fotobehang is verkrijgbaar in drie suggestieve kleurstellingen en verandert elke ruimte in een magische weide.

deze-behangcollectie-brengt-de-magie-van-de-natuur-in-huis

Deze behangcollectie brengt de magie van de natuur in huis

Breng kleur en textuur in lagen aan met het Meadow Grass behang. De combinatie van delicaat schelproze en weelderig verdigris biedt het perfecte voorbeeld van een opvallend en toch elegant patroon. Het goudkleurige weidegras steekt sierlijk af tegen de roze ombre-achtergrond van dit prachtige behang.

Het nieuwe Summer Border behang is geïnspireerd op een magische tuin van tuinontwerper Tania Compton. Het fel groenblauwe, turquoise en olijfgroene kleurenpalet van dit ontwerp toont een overvloedige wirwar van grassen, kaardebol en verbena en vangt de essentie van wilde en natuurlijke schoonheid.

Haal de natuur naar binnen met het Willowherb fotobehang, dat wilgenrozen in volle bloei toont in zachte groenblauwe en blos tinten. Verkrijgbaar in drie kleuren – Spring, Autumn en Winter – is dit fotobehang perfect om het hele jaar door van de natuur te genieten.

 

deze-behangcollectie-brengt-de-magie-van-de-natuur-in-huis-2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]