Ontspan in stijl in je tuin

Rolf Benz breidt zijn succesvolle outdoor collectie uit met het expressieve solistische ligbed genaamd Rolf Benz YOKO. Dit ligbed combineert maximaal ligcomfort met functionaliteit en vormgevingsvrijheid, waardoor het de perfecte aanvulling is op de YOKO outdoor collectie. Of het nu gaat om een time-out in de natuur of als solistische eyecatcher in je tuin, het Rolf Benz YOKO ligbed biedt het allemaal.

Het Rolf Benz YOKO ligbed biedt niet alleen maximaal ligcomfort, maar ook maximale flexibiliteit. Het ligbed beschikt over een bijzonder zacht ligkussen met een optioneel hoofdkussen, wat ervoor zorgt dat je letterlijk wegzweeft in ontspanning. Bovendien is het ligbed voorzien van een ademende Batyline-bespanning, waardoor het bij warme temperaturen of na een duik in het zwembad ook zonder ligkussen kan worden gebruikt.

ontspan-in-stijl-in-je-tuin

Ontspan in stijl in je tuin

Het YOKO ligbed is voorzien van een geïntegreerde gasdrukveer, waardoor het traploos verstelbaar is. Daarnaast beschikt het ligbed over onopvallend geplaatste wielen, waardoor het probleemloos kan worden verplaatst. Voor eenvoudige opslag kunnen tot vijf ligbedden gestapeld worden.

Met het Rolf Benz YOKO ligbed wordt de kunst van ontspanning gecombineerd met maximale flexibiliteit en functionaliteit. Of je nu geniet van een zonnige dag in je tuin of een ontspannen dagje aan het zwembad, het Rolf Benz YOKO ligbed biedt het allemaal. Kies voor de ultieme ontspanning met het Rolf Benz YOKO ligbed en breidt je outdoor collectie uit met deze elegante solist.

Het Rolf Benz YOKO ligbed kan door de verscheidenheid van de outdoor-stoffencollectie aan individuele wensen worden aangepast.

ontspan-in-stijl-in-je-tuin-2
ontspan-in-stijl-in-je-tuin 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]