Van sari tot tapijt

EBRU’s Signature Collectie biedt een indrukwekkende verzameling van prachtige tapijten, met als hoogtepunt de Bohemian tapijten. Dit zijn high-end tapijten die je kunt vergelijken met haute couture. Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled sari zijde en worden met de hand geknoopt door de beste ambachtslieden ter wereld. De Bohemian tapijten zijn niet alleen duurzaam, maar ook echte kunstwerken met kleurrijke patronen die direct in het oog springen.

De Sari, een traditioneel kledingstuk gedragen door vrouwen in India, staat bekend om zijn intense kleuren. Oude Sari’s worden verzameld en uit elkaar gehaald, de draden worden gesorteerd op kleur en vervolgens opnieuw gebruikt voor de tapijten. Dit bijzondere productieproces zorgt voor zeer exclusieve tapijten die met gerecycled materiaal worden vervaardigd.

 

van-sari-tot-tapijt

Van sari tot tapijt

Bohemian tapijten zijn unieke stukken die elke ruimte een zeer individueel en persoonlijk karakter geven. Momenteel zijn er negen designs beschikbaar, waaronder Bohemian, Bohemian Chimori, Bohemian Dawn, Bohemian Sea, Bohemian Silk Mosaic, Bohemian Silk Multi, Bohemian Multi en Bohemian Zig Zag. Elk tapijt wordt op maat gemaakt en verschillende vormen zijn mogelijk, zoals ovaal, rond, rechthoekig, als loper of als vierkant.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler van EBRU’s bedrijfsvoering. Door het gebruik van natuurlijke materialen en het investeren in goede relaties met productie-eenheden, streeft EBRU ernaar om duurzame producten te maken die een leven lang meegaan. EBRU werkt samen met productie-eenheden in India, Nepal en China en heeft met sommige partners een relatie van meer dan 40 jaar.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzaam tapijt dat zowel kunstzinnig als uniek is, dan zijn Bohemian tapijten van EBRU een uitstekende keuze. Ze zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook nog eens verantwoord geproduceerd.

van-sari-tot-tapijt 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]