Ontdek de voorjaarstrends voor het interieur

Het voorjaar is de perfecte tijd om je interieur op te frissen en een eigentijdse sfeer te creëren in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. De CBW-erkende woonwinkels hebben twee voorjaarstrends gepresenteerd: Sustainable Hedonism en Layered Spaces.

Sustainable Hedonism is gebaseerd op “verantwoord genieten” en combineert luxe, rust en natuurlijke materialen. Meubels en accessoires hebben zowel organische als strakke vormen, terwijl bruintinten overheersen en het gebruik van natuurlijke materialen versterken. Accenten in vergrijsde pasteltinten en rustige dessins geven het interieur een zachte en vriendelijke uitstraling. Natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals hout, linnen, kurk, keramiek, suède en fluweel passen perfect bij deze trend.

ontdek-de-voorjaarstrends-voor-het-interieur 2

Ontdek de voorjaarstrends voor het interieur

Bij de trend Layered Spaces wordt het gevoel van gelaagdheid versterkt door het gebruik van vlakken die in elkaar grijpen of over elkaar heen lijken te vallen. Dit effect wordt versterkt door opvallend kleurgebruik. Door te werken met contrasten zoals licht-donker, warm-koud en helder-vergrijsd, wordt het interieur extra ruimtelijk. Meubels en materialen zijn glad en neutraal en worden toegepast in contrast met elkaar.

Je hoeft niet altijd een complete make-over te doen om je interieur eigentijds te maken. Met eenvoudige en kleine ingrepen kun je je woonomgeving up-to-date maken. Begin bijvoorbeeld met een nieuwe opstelling van meubelen om andere zichtlijnen of juist meer geborgenheid te creëren. Zo’n nieuw beeld kan de basis zijn voor volgende stappen.

Breng een bezoek aan een van de ruim 3.900 CBW-erkende woonwinkels in Nederland en doe inspiratie op om je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of werkplek een eigentijds en fris jasje te geven. Of bezoek de website www.woontrendtest.nl en ontdek welke woontrend het beste aansluit bij jouw wensen. Of je nu van de trend Sustainable Hedonism houdt met zijn luxegevoel en natuurlijke materialen, of de optische effecten van de trend Layered Spaces verkiest, er zijn genoeg mogelijkheden om je interieur op te frissen en te vernieuwen.

Fotocredit: CBW-erkend.nl

ontdek-de-voorjaarstrends-voor-het-interieur 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]