Minikassen voor balkon en terras

Wil je het hele jaar door groenten en kruiden kweken, maar heb je geen grote tuin? Dan zijn de minikassen van de Duitse specialist Hoklartherm wellicht iets voor jou! Met de Terra en Gerno minikassen kun je gemakkelijk groenten en kruiden kweken op je balkon of terras. In deze blog stellen we je graag voor aan deze handige minikassen.

Het kweken van groenten en kruiden in een kas heeft tal van voordelen. Zo kun je eerder in het seizoen beginnen en is de kans op succes veel groter. Dankzij de minikassen van Hoklartherm kun je nu zelfs op je balkon of terras gemakkelijk groenten en kruiden kweken.

minikassen-voor-balkon-en-terras

Minikassen voor balkon en terras

De Terra minikas is een plantenbak met daarboven een glazen kas met schuifdeuren. De bak is 60 cm diep, wat ervoor zorgt dat groenten stevig kunnen wortelen en uiteindelijk een rijkere oogst geven. Boven in de kas is plankruimte om kweekpotten en gereedschappen op te bergen. Met de zwenkwielen kun je Terra eenvoudig verrijden naar de gewenste plek. De kas is gemaakt van hoogwaardig aluminium en veiligheidsglas en kan indien gewenst voorzien worden van zonwering om verbranding van de gewassen door te veel zonlicht te voorkomen. Via de ventilatieramen aan de zijkanten kun je het optimale groeiklimaat creëren. De afmeting van Terra is 170 x 90 x 230 cm (l x b x h).

De Gerno minikas is een kweektafel met daarboven een glazen schuifkap. De tafelhoogte van 80 cm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken. De tafel is 200 cm lang en biedt volop plek voor zaaibakken en -potten. Onder de tafel is volop opbergruimte voor potten, potgrond en gereedschappen. Dankzij de zwenkwielen kun je Gerno eenvoudig verplaatsen naar de gewenste standplaats. De kas is gemaakt van hoogwaardig aluminium en veiligheidsglas en via de ventilatieramen aan de zijkanten kun je het optimale groeiklimaat eenvoudig reguleren. Het formaat van Gerno is 200 x 70 x 160 (l x b x h).

Kortom, met de Terra en Gerno minikassen van Hoklartherm kun je gemakkelijk groenten en kruiden kweken op je balkon of terras. Door de hoogwaardige materialen en handige zwenkwielen zijn deze minikassen niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol en makkelijk te verplaatsen. Begin het kweken van je eigen groenten en kruiden en geniet van de heerlijke smaken en gezonde voordelen van verse, zelfgekweekte producten!

Kijk voor meer informatie op de website van Hoklartherm.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]